Friday 7 April 2017

Kování laguna standard

Jedná se o zavěšení 1ks křídla. Vhodné pro dělení místností. Možno i vestavět do sádrkartonové příčky. Kolej: lišta rámovací - úhelník L-10:Barva: elox Délka: bm. Dostupnost produktu: SKLADEM.


Systémy posuvných kování jsou řešením tam, kde jsou kladeny priority na úsporu místa a na celkové estetické řešení daného prostoru.

Tento tlomič se vkládá do horní kolejnice k-0nr 1. Sada obsahuje komplet kování pro jedno křídlé dveře s maximální nosností 1Kg. Detailní popis produktu: Sada kování na interiérové dveře do 100kg. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. STANDARD KG posuvné kování bal. Hledáte dvere kovani posuvne sada?


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Polska Fabryka Okuć z siedzibą w Gdańsku zaprasza do odwiedzenia strony.

Laguna Systemy do drzwi przesuwnych. Sprawdź najlepsze możliwości! Výroba nábytku Lamé Břeclav. Немає даних про цю сторінку. Katalog obsahuje více než.


CENÍK KOVÁNÍ na posuvné dveře LAGUNA. Horní hliníková kolejnice K-075. Synchronizace pro 2x100kg včetně kování. Další možností je kování PORTA GLASS od firmy LAGUNA. Posuvné celoskleněné dveře HERKULES GLASS Posuvné celoskleněné dveře PORTA GLASS 75.


Rozměry skla či kazety lze určit dle přání. LAGUNA vanová zástěna na klasické vany 70x145cm. Pro sestavení rámových dveří je potřeba: pár dolních vozíkůpár horních koleček horni profil Inova Exclusivedolní profil Inova Exclusiveúchytková madlapřípadně dělící profily Inova Exclusivea pro spojení vodorovných profilů . Kování Elegant Exclusive pro prosklené posuvné dveře vestavěných skříní, případně kombinace dřevěných a skleněných výplní.


Dveře jsou tvořené rámem z hliníkových profilů,. Jednotlivé položky mohou být nahrazeny odlišným produktem obdobné kvality. Standardy vybavení jednotek.


Tato prezentace byla zpracována pouze pro marketingové účely.

Developer si vyhrazuje právo na případné změny, opravy či doplnění. Note: Individual items may be replaced with .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.