Friday 31 March 2017

Vodou ředitelná barva na kov

Nátěr poskytuje dlouhodobou antikorozní ochranu zejména v exteriéru. VODOU ŘEDITELNÉ A NE SYNTETICKÉ? Protože vodou ředitelné barvy mají několik výhod.


Jsou obecně podstatně pružnější a dokáží lépe odolávat popraskání vlivem tepelné roztažnosti podkladu než křehké barvy syntetické. Z tohoto důvodu jsou odborníky čím dál víc doporučovány na venkovní nátěry dřeva i kovů.

Nátěr odolává vodě, proto je mimořádně vhodný i do koupelen. Austis Eternal mat akrylátový 0slonová kost 0. ETERNAL na kovy je vodou ředitelná , hedvábně matná, samozákladující nátěrová hmota k přímému použití na kovové podklady na bázi disperze modifikované akrylátové pryskyřice, speciálních antikorozních . Je vhodná k nátěrům ústředního topení. Balakryl Uni satin - univerzální saténová barva na dřevo a kov.


Báze je vodou ředitelná akrylátová vrchní barva určena k obarvení v tónovacím stroji. Hedvábně matná vodou ředitelná barva pro nátěry stavebních prvků a konstrukcí, zejména.

Vaše cena: 15Kč (Původní cena: 18Kč ). DECOTOP AZ ( vodou ředitelný , na bázi 1 akrylátové pryskyřice,základní i vrchní nátěr na dřevo, PVC, zinek, hliník, minerální a umělopryskyřičné podklady) . Základní antikorozní vodou ředitelná barva na kovy. Barvy 2v jednošichtovky i na rez. Prodáváme vodouředitelné barvy na kov i dřevo, skladem máme většinu výrobci nabízených odstínů, podle vzorníku vám na počkání. Univerzální vodou ředitelná akrylátová lesklá barva na dřevo i kov Vnitřní a venkovní nátěry dřeva, dřevovláknitých a dřevotřískových desek, betonu, p. Vhodná k základním nátěrům železných a neželezných kovových podkladů jako jsou ocelové, pozinkované, měděné. Vyberte si tu správnou barvu na kov.


Vrchní barvy , základní barvy , jednovrstvé barvy. Koroze způsobuje škody a proto je nutné kovy chránit proti povětrnostním vlivům a škodlivému prostředí. Rychle schnou, nemusí se pracně ředit, nevydávají zápach. Vodou ředitelné barvy jsou určeny pro amatérské použití.


To jsou jejich výrazná pozitiva. Jak to mám ale udělat, aby se mi vrchní vrstva slila do dokonale hladkého povrchu, ptá se jeden ze čtenářů. Podle většiny oslovených profesionálních . Také přípravky určené k ošetření kovů se dělí na syntetické a vodu ředitelné.

Volba nebude snadná, protože každý druh má svá pro i proti. Syntetické barvy mají tradiční zápach, který ale, pokud nátěr provádíme pod širým nebem, nevadí. Nátěr lze provádět v teplotách pod bodem mrazu. Další předností je dobrý rozliv. Značka Primalex se v květnu letošního roku začala objevovat na vodou ředitelných a syntetických barvách na kov a dřevo.


Jedná se o kompletní řadu produktů, které společnost vyrábí v rámci skupiny SigmaKalon. V minulém čísle jsme Vám představili vili vybrané barvy z kategorie syntetických barev , . Pro vnitřní i venkovní nátěry dřeva, dřevovláknitých a dřevotřískových desek nebo kovových podkladů opatřených základním antikorozním nátěrem. Mistral Univerzal bílá, vodouředitelná barva s vysokou kryvostí a odolností oděru za mokra, vhodná na beton, zdivo, dřevo a kov , pro interiér a exteriér, l l. Mistral Univerzal báze B B vodouředitelná barva s vysokou kryvostí a odolností oděru za mokra, vhodná na beton, zdivo, dřevo a kov , pro interiér a exteriér . Antikorozní rychleschnoucí vodou ředitelná jednovrstvá barva. Povrchové úpravy kovových konstrukcí, kovových střech, klempířských prvků-i na čerstvý pozink, ocelových plotů, okapů, balkónových zábradlí, stožárů, sloupů osvětlení, kontejnerů, strojů a jiných kovových materiálů ve výstavbě a .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.