Thursday 30 March 2017

Řeznické potřeby bazar

BAZAR ŘEZNICKÝCH POTŘEB. Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу Inzeráty řeznický - aktuální inzeráty na Sbazar. MLYNEK NA MASO 2EXPERT. Vyvíječ kouře pro udírny.


Máme pro Vás vše co budete potřebovat. Potřeby na zabijačku rot content.

Uvařte si doma svoji chutnou šunku! Zobrazit mlýnky na maso v e-shopu rot content. Najdete u nás mlýnky, narážky, řeznické potřeby a spoustu dalších věcí na zabijačku. Jsme rádi, že jste navštívili naši nabídku spotřebního zboží pro řezníky a uzenáře.


Dále pak řeznické rukavice a zástěry, specializovanou obuv, jednorázové potřeby , koše a toulce na nože, hygienický program a spoustu dalších doplňků pro zpracování masa. Nabízíme Vám největší výběr řeznických nožů a ocílek v ČR. Pokud se rozhlédnete restaurací, zábavním podnikem nebo po lobby hotelu, prostor kolem baru bude vždy obsazen.


Nabídněte svým hostům výběr oblíbených nápojů a příjemné místo k jejich konzumaci i vy.

Děkujeme za pochopení, Vaše expedice firmy Herold řeznické potřeby s. Tento e-shop využívá cookies a bez jejich použití není schopen fungovat. Nesouhlasím s použitím cookies na tomto e-shopu (zobrazí se prázdná stránka). Elektrický profi brusič nožů značky Chefs Choice CC-1vyniká kvalitním zpracováním a dokonalým broušením pomocí diamantových kotoučů. Tento nejprodávanější profi elektrický brusič nožů je výborným pomocníkem kuchařů a řezníků, kteří denně pracují s profesionálními noži. Nabízím prodej řeznických potřeb -rám,železný řezák,srážící pistoli,špalky,nože, sekery,pilu na kosti,nabíječku na salám či klobásy-obsah cca3kg,obsah 16kg -nové varné kotle,litinové velké kastroly na škvaření,velký nový vál(nepoužitý), zavíračku na plechovky(poslední model),zavařovací plechovky i . Gastronomické vybavení - prodej, servis.


Nábytek koupelnový a speciální. Bazary strojů, nářadí a zařízení. Byla to moje druhá a poslední objednávka.


Zboží přišlo nekompletní a část byla poškozena, Vrátili peníze jen za část poškozeného zboží, já potřeboval to zboží, zřejmě se jim nevypatilo platit poštovné. Pomůcky na zabijačky, řeznické potřeby na zabijačku, domácí zabijačka prasete, potřeby pro řezníky na zabíjení prasat, sady řeznických zabijačkových nožů, nářadí na domácí zabijačku, kladka na prase. Prostě veškeré zabijačkové vybavení, potřeby. Cukrářské potřeby, pizza program - Chafingy, pasty, banketní etažér - Termosky, elektrické ohřívače - Dávkovače na nápoje . Rychlá kontakt - ozvěte se nám, rádi Vám poradíme.


HEROLD řeznické potřeby s. Obchodního rejstříku - majitelé, vedení firmy, vztahy osob. Lovecké potřeby a myslivecké potřeby v širokém výběru.

Myslivecké oděvy, fotopast, potřeby pro psy, dalekohledy a další výbava pro myslivce. Hledáte kolebka reznicka ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Konstrukce je jako nová,deska lehce poškrábaná.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.