Friday 31 March 2017

Papelote obchod

Kromě toho zde naleznete výběr zboží od spřátelených designérů – krabičky ze Studia Činčera, ručně tištěné balicí papíry a tubusy Calico, papírové hříčky napoli, bloky s knižní vazbou . Pokud nějaký muž usoudí, že dnešní nákup platí jeho vnitřní žena (a zmíní se o tom na pokladně), může tím ušetřit . Vojtěšská Praha otevřeno pondělí–pátek 11–1 sobota -18. PRAHA Academia Václavské náměstí 3 Praha 1. Aurora Spálená 5 Praha 1. Museum Kampa U Sovových mlýnů Praha 1. Letos v červnu jsou to roky, co papelote otevřelo svůj kamenný obchod a dílnu ve Vojtěšské ulici v Praze. V klidné uličce kousek od Vltavy s výhledem do farní zahrady kostela sv. Vojtěcha se dobře zabydlelo a cestu po starém dláždění si k němu nachází stále více lidí. Jsme rádi, že jsme právě tady!


Papelote - nové české papírnictví, Praha 1. Papírenský obchod je spojen s malou dílnou, ve které vznikají autorské a ručně vyráběné bloky, sešity, penály, balicí papíry a další chytré nápady. Pokud patříte k těm, komu z dětství vydržela láska k papírnictví, milujete vůni nových sešitů a představujete si, jak vypadá vaše písmo na tom či onom papíře, pak pro vás máme dobrou zprávu. V klidné části centra Prahy se otevřel obchod se zápisníky, bloky, látkovými obaly na knížky a notebooky, penály, . Three years ago in June papelote opened its first shop and workshop in Vojtesska Street in the centre of Prague. Vytvoříme si je sami, budeme trošku kuchaři a trošku alchymisté.


S barvami potom zkusíme malovat. Vytvářet s jejich pomocí rostliny a stromy, krajiny, přírodu , z které naše barvy pochází. Takový obrázek může voňět. A udělá radost i přírodě samotné. Vyhrál soutěžící, který odpověděl správně na první otázku a tipnul co nejpřesnější odpověď na otázku druhou.


O pořadí soutěžících v případě správné odpovědi na obě otázky rozhodoval čas a datum odeslání odpovědi. Kde má papelote kamenný obchod ? Vedle běžného sortimentu průběžně nabízíme také dvě paralelní řady – papelote na druhou, ručně vyráběné série vznikající z odpadu, který vzniká při běžné výrobě a papelote mínus s podtitulem s chybami, ale s láskou, kde najdou místo výrobky, které by za normálních okolností skončily v koši. V dnešní době neomezených možností co se týká počtu fotek, vám nabízíme zjednodušení - vyberte prostě jen ty nej, a pokud vám nějaké podařené chvilky na fotkách chybí, zkuste si je zapsat. Zároveň vám s potěšením oznamujeme, že jsme spustili jsme nový web s e-shopem!


Dost možná proto, že se v ní rozhodli vyrábět papír s ”tělem i duší”. To je zákla z něhož vyšla mladá designérka Kateřina Šachová. V jejím pojetí však dostal papír zpět svou hodnotu neuvěřitelného vynálezu. Z diplomové práce se stalo české .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.