Monday 27 February 2017

Gramofon tesla nc 470

V případě montáže vložky o nižší hmotnosti než gramy použijte přídavné závaží z. TESLA MC600Q - nejlepší československý gramofon - Duration: 5:42. Libor Audiotechnika 15views. Mohu si ho vzít a tím ho zachránit.


Zvuk gramofonu mě vždy zajímal, ale CD je levnější a také bezúdržbové. Navíc gramo desky jsou hodně drahé a gramofon se také musí umět nastavit. Jak to pozoruju, tak je to spíš věda než uživatelsky přívětivý . Je plně funkční, akorát už je vytahaný.


Reproduktory TESLA ARS . Naprostá klasika - jeden z nejlepších u nás vyráběných gramofonů HiFi třídy. Málo používaný, vizuálně jako nový. Nový řemínek pohonu (orig. z Litovle od firmy ProJect), nová přenoska AT 91.


Vzhledem k povaze stroje a odzkoušení pouze osobní odběr, . Po přenášení nebo nějaké manipulaci mi přestala hrát tesla NC 470. Když jsem sundal vrchní šasi, byly vpravo nahoře vytrhané ty velmi tenké drátky a ten tlustší u audio výstupu. Jediný červený se neutrhl, tak jsem se dovtípil, jak patří připájet ostatní. Nicméně po spájení se vůbec nic nezměnilo. Exportní provedení gramofonu Tesla NC47 distrubuované pod značkou NAD.


Nevíte někdo co se mohlo stát s přístrojem? Vhodné do muzea staré techniky. Vzhled a funkčnost viz komentované video - odkaz pošlu mailem . Všechno, co potřebuješ, je na dosah jediným kliknutím. Gramofon Tesla NC 4na letgo Česká republika.


Predám dobre známy gramofón TESLA NC 4z vtedy najvyššej rady taktiež vyvážaný do západných krajín pod inou značkou (NA Lenco). Predám gramofón Tesla NC 4spolu s prenoskou Audio Technica AT91. Indoorova nabidka pro volne chvile.


NC 4a zesilovac NZC 4(jen zesilovac bez gramafonu, prodavali to tak jako stavebnici). Patri to v oboru HiFi k tomu nejlepsimu z Tesla. Použitý v gramofonech Tesla NC47 NC 4, NC - 470. Informace pro zákazníky: Gumičky, gumička, řemínky, řemínek, řemeny - tento sortiment u nás najdete, když budete hledat řemen Skladem je přibližně 3různých typů řemenů a jednotlivá specifikace je podle rozměrů.


První číslo v označení řemenu udává vnitřní . Chtěl bych vyplnit vnitřek nějakým materiálem které by tlumil vibrace plastového šasi. Zajíma mě Váš názor z konstrukčního hlediska na plastelinu. Hledám podobné materiály např.


A já bych zrovna doporučil zachovalý bazarový gramofon Tesla NC4vyráběný pro NAD. Netuším, jestli lze za podobné peníze koupit podobně. Taky NC 4byla sice špička, ale v rámci socialismu, takže řekněme si na rovinu, že v reálu to byl akceptovatelný průměr. No a po těch letech a opotřebení. Popis: Stereofonní chassis třídy Hi-Fi v plastovém soklu s odklopným plexisklovým víkem.


Resuscitace Tesly NC 470. Zdar,o gramcích nevím nic. Většina hrála na tři v jednom s dvěma repro zn. Jen gramofon TESLA NC 4se vymykal průměru, ale přenoska se musela vyměnit. Hrála jako jeleni v říji : lol:.


Výstup předělaný na cinch. Levný, jednoduchý a dostupný HiFi gramofon vhodný pro začátečníky s analogem. Když jsem ještě nedávno s analogem začínal, byl pro mne tento model jasnou volbou. Je levný, a dá se vcelku jednoduše sehnat už kolem 7kč a navíc má vcelku moderní a .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.