Monday 27 February 2017

Pension na vysočině

Turn on Location History to track places you visit. Щоб відстежувати місця, які ви відвідуєте, увімкніть Історію додатків і веб-пошуку. Rodiče ocení klidné prostředí a široké sportovní vyžití, děti pak hlavně velký areál s hřišti a bazény. Ubytujeme Vás v útulných pokojích s vlastním soc.


Místo, kde naleznete klid a stopy časů již dávno minulých…. Chalupa se nachází na okraji malebné vesničky Krátká, která leží v srdci CHKO Žďárské .

Wellness penzion Medličky u Batelova na Vysočině je vhodným ubytováním pro vaši klidnou i aktivní dovolenou. Ubytování s bazénem, saunami a dalším wellness vybavením v přírodě. Garance nejnižších cen, prověřené hotely s hodnocením ubytovaných klientů. Ubytujte se v penzionu U Výletů a zažijte krásnou rodinnou dovolenou a kulturní i sportovní vyžití pro celou rodinu i psa. Rodinný penzion s bazénem Vysočina Hlinsko.


Pozvánka do rodinného penzionu s bazénem, který najdete blízko Hlinska v Čechách na Vysočině. Hledáte ubytování Vysočina v rodinném penzionu Vysočina ? Rádi Vám nabídneme ubytování. Náš penzion a ubytování Vysočina je recept na krásné dny.

Ubytování na Vysočině v penzionu u Šikulů s vlastní restaurací, celoročním provozem a ubytovací kapacitou lůžek. To vše Vám umožní prožít klidnou a díky své relativně malé kapacitě odpočinkovu a téměř rodinnou dovolenou v prostření krásné Vysočiny. Náš rodinný penzion Horácko na Třech Studních je stále . Svým hostům celoročně poskytuje kvalitní služby pro rodinnou rekreaci. Penzion Chalupa Pohádka - Vaše dovolená na Vysočině.


PENZION NAJDEK - Ubytování v samém srdci Vysočiny. Nedaleko Žďáru nad Sázavou a Žďárských vrchů. Vítejte na našich webových stránkách, kde najdete všechny potřebné informace.


A pokud budete mít jakékoliv dotazy ohledně služeb našeho hotelu, neváhejte nás kontaktovat. Rekreační zařízení je umístěno v malé vesničce Bobrová v malebné krajině Vysočiny. Zlevněné pobyty dnes se slevou až. Hotel, nacházející se přímo na chotěbořském náměstí, poskytuje komplexní a kvalitní služby v oblasti ubytování a stravování. Hostům je k dispozici restaurace, salonek pro soukromé akce a denní bufet.


Pokoje s výhledem na chotěbořské náměstí. Hotel Vysočina nabízí ubytování v pokojích s výhledem na historické . Pension U Lípy vám nabízí ubytování v krásném prostředí Českomoravské vysočiny i možnost zapůjčení trekkingových kol a projížděk krásnou přírodou Vysočiny. Základna pro Vaši dovolenou či víkendový pobyt. Místo setkávání milovníků přírody, cestovatelů, objevitelů, ale i místo pro relaxaci a lenošení.


Vysočina a hlavně náš kousek z ní kolem Nového Města na Moravě má stále své kouzlo a náš penzion Romantika s restaurací, by rád podpořil započatou cestu k otevření se ještě více hostům a zákazníkům, kteří tuto oblast znají, ale hlavně těm , kteří ji objeví a zamilují si ji.

Dobré jídlo, příjemné posezení, sklenka u baru, . UBYTOVÁNÍ NA VYSOČINĚ na okraji pelhřimovA. V REKONSTRUOVANÉ BUDOVĚ 3let STARÉHO MLÝNA. Nabízíme stylové ubytování v nově zrekonstruovaných prostorách starého mlýna. Prostorné a vzdušné pokoje zdobí staré stropní klenby a .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.