Monday 27 February 2017

Mikrovlnná trouba průměr talíře 28 cm

Hodnocení produktu: (Perfektní)recenzí. Máte vybrané filtry: Méně než 28. Multifunkční mikrovlnná trouba KOC 9Q5T v nerezovém provedení s objemem 28l.


Mikrovlnná trouba s hloubkou do cm. Nabízíme mikrovlnné trouby značek Whirpool, Gorenje, Electrolux a mnoho dalších.

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Prodám troubu a varnou desku. Unašeč talíře : trojhránek (trojlístek) Použití: universální. Popis: náhradní díl do mikrovlnné trouby.


Maximální užitek na minimálním prostoru. Třebaže to na první po- hled nevypadá , MAX je prostorná mikrovlnná trouba , do které se vejde talíř s průměrem cm. Jako jediná může být umístěna v rohu kuchyňské linky, tudíž je ideální pro malé kuchyně.

Speciální úpra- va vrchní plochy umožňuje odlože- ní horkého talíře. Můžete v ní grilovat, vařit pokrmy nebo chystat zmrzlé potraviny na další zpracování díky funkci rozmrazování, podle váhy pokrmu. Vaše chutné pokrmy si můžete rovnoměrně ohřát prostřednictvím skleněného otočného talíře s průměrem 2cm. Praktickou součástí DAEWOO KOR 6S3BW mikrovlnné trouby o objemu litrů je zvuková signalizace, . Ochrana proti otiskům prstů.


Dostupnost : skladem (ks). Kategorie : MIKROVLNNÉ TROUBY. Další produkty v kategorii . Není k dispozici nákupní FA. Materiál vnitřního prostoru: - Antibakteriální vnitřní prostor: NE Ovládání: dotykové. Hodiny: ANO Rozšířená záruka: - Barva: bílá.


Provedení výrobku: bílá barva. Nejlevnější mikrovlnné trouby zaručené kvality naleznete na HLEDEJCENY. Můžete si vybrat z velkého množství levných mikrovlnek nejrůznějších objemů a výkonů. To vše přehledně srovnáno v našem katalogu.


U nás najdete ty nejlevnější mikrovlnné trouby z celého českého internetu - šetřete svou.

Skleněný talíř do mikrovlnky 28cm za 14Kč. Tato nabídka od prodejce ida- byla archivována dne 08. V této aukci s počáteční. Základní informace: Kupte si MAX WSL za výhodnou cenu!

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.