Friday 17 February 2017

Domov aneb kam směřuje naše cesta

Domov aneb Kam smeruje nase cesta CTdabing Alfred Strejcek. Home si klade za cíl být šířen volně v globálním rozsahu. Jeho jediným ziskem bude přenos tísňového volání mezi.


Přináším Vám dokument, který byl měl každý člověk na této planetě vidět, v HD kvalitě. Když Yann Arthus-Bertran mezinárodně uznávaný fotograf a autor knihy The Earth From Above, potkal producenta Luca Bessona, dohodli se ti dva na vytvoření dokumentárního projektu o planetě Zemi. Cesta po zemích světa je ódou na krásy a jemnou harmonii naší planety.


S optimistickým přístupem a aktuálními . Filmová epopej složená z leteckých záběrů Yanna-Arthuse Bertranda. Francouzský fotograf a kameraman ve svém životním projektu zachycuje stovky míst na planetě z horkovzdušného balonu a zamýšlí se nad budoucností našeho domova – planety Země. Jak moc je příroda podobná . Ve svém životním projektu zachycuje stovky míst na planetě z horkovzdušného balonu a zamýšlí se nad budoucností našeho domova – planety Země. Chtěl jsem být vědcem a stal se ze mě fotograf a kameraman“, říká autor.


DOMOV ANEB KAM SMĚŘUJE NAŠE CESTA. Uvádí Bohuslav Holček - dvp. Tyto fantastické záběry díky plynulému pohybu balónu umožnili natočit naprosto nevídané záběry ze všech oblastí naší modré planety.


Podívejte se na rady k vaření a pečení a přidejte do diskuze své zkušenosti. Tato webová stránka společnosti King Scotty Co. LLC (US) neposkytuje lékařské, léčebné ani žádné jiné poradenství a neměla by být tak ani chápana.


Informace jsou na těchto stránkách průběžně aktualizovány, nepřijímáme právní odpovědnost za uvedené údaje. To je ale nádherný dokument,sprevádzaný najkrajším hlasom v najkrajšom jazyku na svete,aspon pre mna. Tahle filmová epopej je totiž nasnímána převážně z horkovzdušného balonu (popř. vrtulníku) a . If playback doesn't begin shortly, try restarting your device. Your browser does not currently recognize any of the . Film můžete shlédnout zde: . Kompletní program, vstupenky online, kontakt a všechny informace o Kino Kopřivnice. Varovný dokument a pohled na planetu Zemi, který není ani trochu růžový.


Je zde představena historie Země, její krása, bohatství i obyvatelé. Ale jsou zde i varovné signály a ukázky zdevastování celé planety. GEET Pantone Hybrid generátor.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.