Friday 17 February 2017

Specha to nabytek

Díky ní najdete rychle zajímavé inzeráty a jednoduše se spojíte s prodejcem. Pro děti, Zvířata, Móda, Reality, Dům a zahrada, Hobby, volný čas, Auto – moto , Elektronika, Práce, Obchod a . Dám zdarma skoro nový ratanový nábytek. Bez myčky a mikrovlné trouby.


Rozměr dle plánku,viz foto. Duvod: rekonstrukce bytové jednotky za novou!

Postel masiv borovice, lůžko. Na klasický rozměr matrace 90cm x 220cm. Prodám sadu nábytku - SPĚCHÁ! Es fehlt: specha nábytek řepov sedací souprava - beethoven d. Bohuzel rozkládací konstrukce je ponicena tudíž nelze rozložit. Nábytek je ve velmi dobrém stavu.


Však někdo šikovní opraví. I letos vás čeká více než 3stran inspirace pro bydlení. Katalog platí pro Zličín, Černý Most, Brno i Ostrava.

Prohlédnout aktuální leták. Celou kategorii nábytek. Dětský bazar - Dětský nábytek a dekorace na prodej, inzerce a bazar zdarma pro každého - úplně pro každého. Za nabídky předem děkuji.


Uživatelé zde nabízí velice výhodně použitý nábytek jako kancelářská křesla, masivní postele, psací stoly a sedací soupravy. Nabízím k prodeji masivní nábytek z pozůstalosti. Jedná se o skříň ,sekretář s vitrínou, vitrínu , zrcadlo.


Vhodné koupit jako komplet. Nutný odvoz vlastní dopravou. Daruji nábytek za odvoz zdarma. Potřebujete se zdarma zbavit starého nábytku? Hledáte nábytek zdarma za odvoz?


V článku je popisován smrtelný úraz dvouleté holčičky , která svou zvídavost zaplatila životem po pádu nábytkové vitríny. Kryty na radiátory ze dřeva - normy, hasiči,. Neváhejte a ověřte si náš zkušený personál.


Dobrý den, prosím, moc to spěchá. Diese Seite übersetzen hezký nábytek na míru dohodou spěchá prodam dohodou tento nabytek specha to. Zdarma OKNA - Spěchá - Plzeň-sever, prodám.

Sedací souprava - PRODAM - Spěchá ! Zachovalá, málo používaná, nepoškozená.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.