Friday 17 February 2017

Kuličkový plnovýsuv

Silent System - tlumič integrovaný do výsuvu zajistí měkké a tiché d. Ocelový plnovýsuv s kuličkovými ložisky pro uchycení zásuvek. Výsuv o délce 4mm, nosnost kg. Plnovýsuv pro boční montáž pomocí vrutů.


Umožňuje úplné vysunutí zásuvky.

V sadě jsou dva kusy na jednu zásuvku. Pomocí montážní páčky lze výsuv rozdělit a zásuvku jednoduše vyjmout z korpusu. Tento výsuv má lechký a tichý chod a velmi dobrou stranovou stabilitu s přesným vedením které je zajištěno kul. Hradec Králové, kde provozuje . Pokročilejší a nejčastěji používaný druh výsuvu. Konstrukce obsahuje plechový výlisek, kde místo koleček jsou umístěny ve drahách uloženy ocelové kuličky a celý komplet funguje na principu kuličkového ložiska.


První část se upevňuje na pomocí vrutů na bočnici korpusu a druhá část. Groove assembly v online obchodě společnosti Würth ▷ Váš partner pro trh a průmysl!

Nákup bez rizika: dní na vrácení. PU pěn, zahradních a domácích potřeb, spojovacích materiálů, stavebního a nábytkového kování a kuchyňských dřezů. Vítejte na stránkách internetového obchodu firmy kování CHaSa s. Mivokor stanou přehledným a prostorným úložným prostorem pro uložení oblečení, obuvi i různých doplňků.


Kuličkové plnovýsuvy s dotahem. Zobrazit všechny obrázky . Montážní šířka 1mm, nosnost kg. Výrobce: Inábytkové kování. MJ (měrná jednotka), 1pár. Doprava: Zvýhodněné dopravné pouze do 14.


Telefonické objednávky: . Cena s DPH : 15CZK. UPOZORNĚNÍ: Doprodej Nabídka platí do vyprodání zásob. Následné vrácení nebo výměna zboží nejsou možné.


Prodej dřevomateriálu a potřeb pro výrobu nábytku, jako jsou nábytkové kování a hrany, plošné materiály, truhlářské řezivo, kuchyňské skříňky, pracovní desky, laky, lepidla, tmely aj. FGV kuličkový plnovýsuv 300mm Hs tlumením.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.