Friday 20 January 2017

Taneční studio move 21

Vyučujeme a tančíme disco dance, disco show, street dance a street dance latino. Taneční centrum Move 21. Největší taneční centrum v jižních Čechách s dlouholetou tradicí. Užívejte si radost ze sportu v každém ročním období.


Studio Skokánek - Kurzy plavání pro děti. Nabízíme kurzy plavání pro děti. A to miminek ve vaničce, kurzy. Navštivte největší místní.


Pro nás je to úplně na druhém konci města. Tam mají tancování pro děti 3-roky a nebo 3-let. Kurzy: - taneční kurzy základní, rozšířené, mini -letní tábory se zaměřením na tanec. Služby: - předtančení v profesionální kvalitě na.


Předtančení na plesy a kulturní akce, pronájem sálů. Podle primátora Juraje Thomy sdružuje studio několik stovek dětí, které jsou velmi úspěšné – letos se v různých disciplínách stali mistry i vícemistry světa. Peníze poslouží tanečníkům . Mánesova 1 České Budějovice 6. Latinskoamerické tance Společenské tance. Pražská třída 6 České Budějovice 3. Disco dance Street dance.


Eliška Studničková a Simona. Lucie Krlínová, Klára Sekyrová. Dance Rokycany, Stardance Chomutov, Move Č. Budějovice a Atak Tábor nenechal nikoho na pochybách o důležitosti táborské . Pořádá ji taneční škola TCO MOVE 21. V druhé lize street a disco show bodovali prvenství v dětské . Jihočeští tanečníci ze studia MOVE zářili na Mistrovství ČR.


V kategorii MINI SOLO s celkem soutěžícími z celé republiky má taneční centrum Move čtyři své tanečníky v první desítce - mistryně České republiky - Klára Borovková, 3. Kateřina Eichlerová - katerina. Začínala v taneční skupině IF u známé muzikálové choreografky a tanečnice Leony Qaši Kvasnicové. Poté tančila v profesionální taneční skupině Dance 2XS. Dále tančila ve Francii v Section . Pravidelně pořádáme taneční kurzy pro mládež a dospělé, taneční kurzy pro ženy, předtančení na plesech a večírcích. Seminář se koná v nádherných inspirativních prostorách zámku Žďár nad Sázavou od 17.


MOVE fest v Ostravě organizují od 24. TC Move - Propagační spot. Na přepravu byly vyslány autobusy s pásy, dle spe.


Timeline Photos PŘÍPRAVY: Je třeba se do sezony hodit do gala, tak jsme začali držet krabičkovou dietu, aneb přechod na pohodlnější způsob úhrady.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.