Friday 20 January 2017

Pronájem bytu praha 4 bez realitky

Pronajmu byt s neuvěřitelným výhledem na podolské okolí nedaleko památného Vyšehradu. Velmi dobré spojení do středu města tramvají, autobusem a stanice metra je na Pankráci. Podolská rekreační zařízení a plavecký stadion jsou dosažitelná pěší . Součástí bytu je prosklená lodžie a sklep. Dům je cihlový, po kompletní rekonstrukci- zateplení, plastová okna. Byt je zařízený: kuchyňská linka.


Pronájem bytu Garsoniéra, m². Je vybavený malým kuchyňským koutem, malou koupelnou s pračkou, ledničkou, mikrovlnnou troubou, v obývací místnosti pohovka a . Obývací pokoj s kuchyní o velikosti . Prvorepublikový dům je po celkové velice zdárné rekonstrukci vybaven novým výtahem. Byt se nachází v tiché ulici vedle parku Jezerka, v blízkosti MHD. Je kompletně zařízen, včetně kuchyňských spotřebičů . Komfortní vybavení bytu : kuchyňská linka včetně spotřebičů (lednice, trouba, varná deska, mikrovlnná trouba, digestoř), vestavěné skříně, . Uvažujete o prodeji nemovitosti?


Neprodávejte pod cenou a zeptejte se nás, za kolik jsme schopni prodat váš byt, dům či pozemek. Bezplatné zpracování tržního odhadu, široká databáze poptávajících klientů, tradice a spolehlivost. Pracujeme pro vás už od r. V docházkové vzdálenosti OC Novodvorská Plaza a lesopark, spojení MHD na metro C Kačerov (min), B Smíchovské nádraží (min). Kč měsíčně za nemovitost.


Upřesnění: Dobřiš zobrazeno: 492x. Popis: Hledam byt 2kk,nebo 2-V . Vyberte si novou nemovitost na sreality. Aktuální nabídka bytů k pronájmu. Hledáte bydlení v pronájmu ? DLOUHODOBY PRONAJEM BYTU. Praha , Bubeneč, Gotthardská.


Když můžete pronájem bytu realizovat napřímo, proč si najímat realitní kancelář? Apartmány a byty k pronájmu bez realitky a bez provize. Если Вы можете снять квартиру напрямую и без.


Управление и уход за квартирой без забот. При аренде квартиры через . Nabízíme Vám k pronájmu prostorný samostatně stojící rodinný dům, v obci Blšany u Louny, která je vzdálena od centra Loun minut a cca minut do. Byt po celkové rekonstrukci. T, dálkový vodovo rozvody O PC, TV, SAT, volná . Přidat do oblíbených Posunout inzerát .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.