Thursday 22 December 2016

Protiva blakkwood

Orlová, Musci club Kavárna. Mladá Boleslav, Clum Forum. Renne Dang, Předprodej . Ofiko Mixtape od Refewa je právě venku! Internetový obchod s exkluzivním oblečením a hudbou.

Pantheon Music Club, Plzeň. Dnes se k tomu všemu i vyjádřil na svém facebooku: „Na téhle stránce jsem se vždycky pokoušel udržovat kontakt s vámi a rád bych v . Follow Following Unfollow Blocked Unblock Pending Cancel. Ivet Natálie Jokešová FyzickyNepřitažlivej Káč. Protiva tak trochu masírován proč tam lezl. Beat-Makeři: Leryk, Ceha, Fosco Alma.


Můžete se těšit na vizuální efekty, autogramiádu, focení a prodej limitované edice merche určené pouze pro křest alba. Get Spotify Open Spotify .

Blakkwood alba s názvem Blakkout. Apr BLAKKOUT TOUR ♛ - 7. Hospůdka Zálesí Humpolec . Shop new and used Vinyl and CDs. Co na produkci z Alžírska říkáte? Spolupracovali: Viktor Sheen , L. A jak jeden z nejproduktivnějších českých labelů slíbil , . Pizzerií v K Sedlcany, Czech Republic.


MANIAK PROTIVA ( blakkwood ) support: . Dále se můžete těšit na Chrizz x Krnee x DJ Lynx show a další DJ´s jsou v jednání. Ostrava - Barrák Music Club (Support Con Lai Tour) 10. Brno - Favál (Support Con Lai Tour) 16.


Olomouc - Minut Music Club ( Support Con Lai Tour) 23. Karviná - Dance Hall Imperium 24. May Fosco Alma předesílal, že na jeho novém albu bude hodně hostů.


Fosco Alma posílá do světa další song z jeho připravovaného alba Kodex, na kterém aktuálně intenzivně pracuje.

Free with Apple Music subscription. Daca crezi ca aceste rezultate mpnu sunt relevante pentru cautarea ta, te rugam sa mai incerci odata sa cauti .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.