Wednesday 21 December 2016

Fitness pro ženy ostrava poruba

Během půlhodinového kruhového tréninku se o Vás po celou dobu starají naše profesionálně vyškolené trenérky, s jejichž pomocí snadno dosáhnete Vašeho vysněného cíle. S námi si můžete přizpůsobit Váš čas a nemusíte se . Naše cvičení účinně a rychle pálí tuky a tvaruje ženskou . Našim cílem je poskytovat služby na nejvyšší úrovni ke spokojenosti všech zákaznic. Zavítejte do největšího fitness centra jenom pro ženy. Fitness centrum bylo navrženo v. Zatímco budete cvičit, budete se tu mí jako v bavlnce. Nádherné prostředí, pěkné fitness , účinné sportovní lekce pod vedením trenérek.


Svůj pokrok si můžete vždy nechat přeměřit na speciálním přístroji Inbody, který změří procenta tuku, vody, svalů atd. Отметки Нравится: тыс. Je možné chodit někam cvičit, aniž by záleželo na vašem věku, váze či zkušenostech? A navíc jen v dámském kolektivu ? Pokud právě toto potřebujete, tak už to není problém – navštivte nejbližší pobočku fitness centra Contours!


Club Femm Perla Club Femm Perla. Adresa provozovny: Fitcentrum Body Academy. Nebojte se chodit do fitka, kam mají muži vstup zakázán. Největší fitness centrum pro ženy v ČR! Jsme fitness pro ženy , kde cvičení trvá minut.


Jde o kombinaci posilovacích strojů a aerobních stanovišť při které dochází ke snižování hmotnosti a tvarování postavy. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Benešov Brno Česká Lípa České Budějovice Český Těšín Cheb Chomutov Děčín Frýdek-Místek Havířov Hlučín Hodonín Hradec Králové Jablonec nad Nisou Jihlava Karlovy Vary Karviná Kladno Kolín Kopřivnice Kralupy nad Vltavou Krnov Kroměříž Liberec Litvínov . Contours je fitness pouze pro ženy. Cvičení trvá minut, kombinace posilovacích strojů a aerobních stanovišť je ideální pro pálení tuků a formování postavy.


Vhodné pro každý věk, váhu a kondici. Ostrava -Třebovice (Tesco Poruba ) . Po celou dobu jste pod dohledem trenérky. Využijte první týden zdarma. Pondělí až Pátek, v Sobotu a Neděli.


Najdete zde funkční také kardio zónu.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.