Thursday 22 December 2016

Hettich volná místa

Den co den čelí více než 5. Technik für Möbel - techniku pro nábytek. Zde vznikají návrhy nábytkového kování, se kterým tvoříme současnost i . Zodpovědnost za seřízení stroje a kvalitu výrobků. Operativní řešení provozních závad stroje.

Pravidelná údržba strojů a zařízení. Vedení příslušné dokumentace. Podíl na zajištění plynulého naskladňování a přísun materiálu a polotovarů k dalším operacím. Realizované projekty podpořené z fondů EU.


OP Lidské zdroje a zaměstnanost (ESF ) Datum alokace: 27. Zdroj: Strukturální fondy. Aktuální volná místa práce v oblasti Žďár nad Sázavou.

Nabídky práce zprostředkovává Úřad práce v Žďáře nad Sázavou, který v žďárském regionu nabízí k dnešnímu dni 4volných míst. Disponent - plánovač výroby. Cookies nám pomáhají při poskytování našich služeb. Používáním této webové stránky souhlasíte s používáním cookies. Již neaktuální pracovní místa.


Celkem nalezeno aktuálních nabídek zaměstnání pro vaši kariéru. Začněte pracovat již zítra. Obsluha zařízení na zpracování kovů - Žďár nad Sázavou. Pracovní náplň: - Obsluha stroje a zaříze.


TECHNOSERVICE – volná pracovní pozice – nástrojař, obsluha CNC horizontky. S kováním InLine XL získáte dveře v jedné rovině s prémiovým komfortem. Otvírají se lehkým tahem za vnější hranu dveří. Naprostou volnost máte také při použití úchytek – dají se namontovat na libovolné místo dveří.


Plánování a logistika výroby Uložit do oblíbených. Požadujeme znalost pláno. Hettich – volné pracovní místo – nákupčí.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.