Tuesday 22 November 2016

Soustružnická dláta narex

Ruční nářadí Vrtání a sekání Plynové spotřebiče Řezačky, lamačky Zednické. Jinak ted vyrábí i narex struhy s označením HSS LINE PROFI kdy je cena . Soustružnická dláta , struhy – výroba. Výrobní sortiment společnosti NAREX BYSTŘICE s. Truhlaříme - Čepovací dláta - děropáče Čepovací dláta - děropáče. Sháníte Řezbářská a soustružnická dláta ? Nabízíme široký sortiment nářadí za skvělé ceny s rychlým doručením.


Pouze ověření výrobci na Rucni-naradi. Internetový obchod firmy Švarcová-Švarc spol. Ploché dláto s Bi plastovou protiskluzovou rukojetí.


Výrobek už není v nabídce žádného obchodu. Dláto strojní s upínací stopkou SDS plus, Kč. M sadové Dohodou , Ostrava M sadové M20- Narex i FWP-390kč,M18- Narex i FWP-350kč,18x5-380. Narex Dohodou , Ostrava Narex Souprava příslušunství k vrtačce Narex 315-nůžky, . Obráběcí nože - hoblovací nože, soustružnické nože, obrážecí nože, vyvrtávací nože, dláta a nože na dřevo.


K výrobě jednoduchých svícnů, madel nebo třeba misek z jabloňového nebo hruškového dřeva se mi osvědčily nástroje z firmy Narex. Cena není sice nejvýhodnější ale svoji práci to dobře odvede a něco to vydrží. Dlouhé tvarované madlo přímo do ruky je dobře přizpůsobeno pro dobré držení oběma . WOOD LINE NAREX v dřevěné kazetě. Kategorie: Cena: 6Kč (ušetříte 1, původně Kč) bez DPH 53- €. Dostupnost: skladem v expedičním skladu.


Popis: - Plně nastavitelné ostření pro mnoho různých typů dlát - Zejména pro soustružnická dláta , která mají dlouhé zkosení nebo prodloužené úkosy - Díky tomuto přípravku se i složitější . NAREX vyšel před pár roky s řadou PROFI LINE HSS, kde mohu vřele doporučit ten hrubovací, ale jinak jsou některé dost drahé a hlavně jsou některé . Dárek dle vlastního výběru. Baleno v dřevěné krabici. Nabídka širočina ostří 25cm 800kč sochařská sekera ostří 15cm 500kč teslice velká rozvinuté ostří 12cm 600kč.


Twin Plast Line Profi - celobroušená a dravá čepeľ z kvalitnej ocele, ergonomická rukoväť s oválnym prierezom, z dvoch druhov plastov, otvor pre zavesenie. Právě jsem rozbalil obdržel jeden z posledních asi existujících či k máníjsoucích nástavců Narex , onen zmiňovaný jednoúčelový soustružnický.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.