Tuesday 29 November 2016

Prodam stary pribornik

KRÁSNÝ STARÝ ŘEZBOVANÝ PŘÍBORNÍK SE . Starožitný příborník styl Vídeňské baroko. VHODNÝ SOLITÉR I DO MODERNÍHO BYTU! Příborník je v celkově pěkném stavu.


Prodám tento krásný příborník. Starý masivní sekretář s bohatou řezbou. Prodej sekretáře a staré vitríny. Secesní sekretář s prosklenou vitrinou.


Nikdo nepřihazuje, buďte první. STAROŽITNÝ PŘÍBORNÍK Francie. Doba dodání (od obdržení platby): 2-dny. Posunout inzerát Přidat do oblíbených. On-line rubrika: skříně, knihovny, obývací stěny . Provozovatel nenese zodpovědnost za obsah uveřejňovaných inzerátů.


Dvoudílný příborník (z ořechového dřeva) s výsuvnou odkládací deskou (86xcm) je opatřen neporušenou plochou z tmavého . Stará stylová intarzovaná komoda, dvoje dvířka, zámky funkční. Lze používat jako prádelník, příborník nebo jako knihovnu. Zachovalý secesní stůl oválný rozkládací s velkou podstavnou nohou s řezbami se třemi původními židlemi prodám. Bezplatná inzercia, starozitny pribornik predaj a inzercia.


Inzeráty starozitny pribornik. Noční stolky a příborník vč. Vykládaný perletí, mosazné kování, mramorová deska , pod deskou výsuvná stolní deska, broušená skla i zrcadla.


Krásná skřínka do kuchyně. Kvalitní provedení a materiál. Lustr Křištál - starožitný. Antik bazar – inzertní server pro starožitnosti, prodej a nákup za výhodné ceny. Najdete zde starožitný nábytek, obrazy, porcelán, hodiny, koberce, křesla.


Halabala - obrázek číslo 9. ART DECO příborník masivní provedení zachovalý horní - obrázek číslo 1. Komplet Art Deco v původním dobrém stavu - obrázek číslo 18. Skříň, noční stolky,zrcadlo a - obrázek číslo 5.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.