Tuesday 29 November 2016

Komoda hloubka 50 cm

Komoda MONIKA šuplíky. Vybírejte a nakupujte nábytek na našem eshopu nebo v kamenné prodejně v Sedlčanech. Hodnocení produktu: (Perfektní)recenze.


Na výběr je komoda Tasilo v různých šířkách a barevných. Nakoupit on-line nebo uložit do nákupního seznamu. Hnědá komoda na tlustém koberci.


Sektorový nábytok SNOW sa skladá z elementov. Levná komoda či prádelník u nás si jistě vyberete. Uvedená cena neobsahuje cenu roštu a matrace. Jednoduchá úzká komoda se třemi zásuvkami.


Rohy komody jsou opatřeny kováním charakteristickým pro řadu INDIANA, přední hrana horní desky a dna je. Krásná vyřezávaná komoda ALMOS je vhodná do moderních interiérů - obývacích pokojů, předsíní, domácích hal a pracoven. Moderní vyřezávané vzory dodají komodě punc jedinečnosti a originality. Zútulněte si svůj domov i dalšími prvky z kolekce Bibi (viz související zboží).


CZ nabízíme komody se zásuvkami, prádelníky a další. Kombinovaná komoda Faktum Alda. Prostorná komoda z kolekce Natura je vyrobená z masivního borovicového dřeva. Produkty této kolekce jsou ošetřeny dvěma . Pevné tlumené kování s doživotní zárukou.


Komfortní přebalovací komoda se samostatným pultem. Níže naleznete zboží odpovídající vašemu dotazu v internetových obchodech. Rustikální komoda s vitrínou. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Hloubka s přebalovacím nástavcem, cm.


Nově přehlednější a rychlejší. Vhodné pro odkládání nejrůznějších předmětů. Nabízíme komody šuplíkové i komody kombinované. Máme obrovský výběr a GARANTUJEME rychlé dodání. TV komoda TANG - je moderní televizní komoda vyrobena z kvalitního lamina s ABS hranou v dekoru ořech lyon v kombinaci s černým leskem.


Televizní komoda je dodávána v demontu. Rozměry TV komody: šířka cm. Nečekejte na lepší příležitost a udělejte si radost ještě dnes.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.