Monday 21 November 2016

Police na ručníky

Police na ručníky s montáží do obkladu pro zavěšení vícero ručníků a osušek. Koupelnové doplňky Chrome jsou součástí stejnojmenného konceptu Chrome. Na čištění koupelnových doplňků používejte RAVAK Cleaner Chrome nebo jiné neagresivní přípravky, které nenaruší povrchovou vrstvu chromu. Tyto moderní tendence bezesporu reprezentuje řada koupelnových doplňků UNIX.


Spojuje univerzálnost chromu spolu s čistým a nevtíravým vzezřením kermaiky. Díky technicky univerzálnímu designu bude vhodně ladit s . Na výrobky se vztahuje prodloužená záruční doba: na funkčnost výrobku let, na povrchovou úpravu roky. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.


Odkládací police je praktická pro sušení i uskladnění ručníků v koupelně. Vyrobeno z mosazi, úprava: chrom. Výrobek na objednávku, doba dodání cca 3-dnů. V současných trendech panuje nádech funkcionalismu a technických prvků.


Charakteristickou tvář oblíbené koupelny Cubito zvýrazní řada stejnojmenných doplňků, které těží z čistoty přímočarých geometrických tvarů. Bestseller mezi bestsellery - koupelnové doplňky Nimco UNIX si Vás získají nejen svým uměřeným a velmi pohledný. NIMCO UNIX police na ručníky se 6-ti . Kč Ušetříte 1Kč (). ARPOLICE NA RUČNÍKY SE ZÁVĚSNOU TYČÍ,CHROM.


Název: koupelnová police na ručníky , oblá, Cena: Výrobce: Dab Trade, Kód: 980. Polička na ručníky s hrazdou. Krásná série vracející se do starých časů.


Výborně kombinovatelná s dalšími produkty ve stejném pojetí. Skvěle ladí především s bateriemi Antea, London, s keramikou Classic a nábytkem Retro. S povrchovou úpravou v provedení chrom a bronz dokážete . Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Velký držák ručníků se závěsem - police na ručníky. Série koupelnových doplňků Mio sází na dokonalé řemeslné zpracování. Výrazným detailem je využití kruhu – pro velkorysé upevnění na zeď či případně pro zajímavé ukončení háčku na ručníky. Jednoduchá závěsná tyč na ručníky ve standardní .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.