Tuesday 22 November 2016

Nejlepší vtipy o blondýnkách

Každý den nejméně jeden nový vtip. Kategorie vtipů: Vtipy o blondýnkách. Naleznete zde židovské anekdoty, vtipy o blondýnkách , vtipy o sexu. Jednoduše to nejvtipnější z kategorie blondýnky. Nejlepší vtipy o blondýnkách , co tě zaručeně pobaví!


Nejlépe hodnocené vtipy o blondýnkách, ale i mnohé další vtipy a humor. Přijde blondýna k doktorovi a říká, pane doktore mě všechno bolí. Jak všechno, upřesněte to, říká doktor. Slečna si sáhne prstem na tvář a vykřikne bolestí, sáhne si na nohu, a opět vykřikne, nakonec si sáhne na ucho a opět vykřikne.


Doktor se jí zeptá: Vy jste přírodní blondýna ? Myslíte si, že vtipy o blondýnkách a blondýnách se nezakládají na pravdě? Je to možné, ale nic to nemění na faktu, že už bylo vymyšleno mnoho podařených vtípků. Staší se jen začíst:) 1. Proč se blondýnky smějou . Příběh slabý a příliš mnoho postav. Pán v knihovně se ušklíbne a povídá: - Tak to jste vy, co nám tu sebrala telefonní seznam! Vtipy o blondýnkách jsou věčné, proto jsme pro vás vybrali z nich.


Blondýnka si prohlíží hodinky a ptá se blonďaté kamarádky: . Blondýna přijede k čerpací stanici a zapomene v zapalovaní klíče a. Prochází se blondýna v muzeu a rozhlíží se kolem sebe, až narazí do stolku s vázou, která spadne na zem a rozbije se na kusy. Zobrazit více vtipů z kategorie. Luxusní vtipy o blondýnkách. Jsou blondýnky opravdu hloupější než třeba brunetky?


Ať už si myslíte cokoliv, vybrali jsme pro vás nejlepších anekdot o blondýnkách , co kolují po internetu. Třeba vám zlepší náladu! Vtipy o blondýnkách patří do skupiny takzvaných rozehřívacích vtipů a za dlouhá léta své existence si vydobyly mezi ostatními vtipy svou pevnou pozici. Připravili jsme zde pro vás výběr těch nejlepších a nejoriginálnějších vtipů o blondýnkách , které. Pořád se jí žádná nezdá, tak chce stále po prodavači, ať nosí další.


Prodavač tedy nosí nové a nové kšiltovky, ale blondýnka pořád Né, to není ono, tu nechci. Po vyčerpání všech možností prodavač říká: To jsou všechny kšiltovky, jaké kdy v našem obchodě existovali, jakou by . Pobavte se nad vtipy, které pro vás máme seřazeny přehledně do několika kategorií. Ty nejsměšnější blonďaté vtipy. Vybrali jsme pro vás jen to nejlepší ! Víte, kdy má blondýna zaručeně prázdné ruce?


Když vezme rozum do hrsti. Ptá se blondýna druhé blondýny : „Prosím tě, píše se správně Irák nebo Irán? Jak v sobotu rozesmějete blondýnku ? Jakou dostanete odpověď od blondýnky , zeptáte-li se jí, zda vám svítí blinkry na autě? Autor rád zdůraznil, že nemá žádné verze vůči blondýnkám a nemyslí si, že jsou v průměru hloupější než dívky jiné barvy vlasů, což mohou snadno dokázat tím, že se neurazí a zasmějí všem anekdotám v této knížce, které jim budou připadat vtipné.


Míra vtipnosti, nikoliv zesměšnění či . Co má společného UFO a chytrá blondýnka ? O obojím se často mluví, ale nikdo to ještě opravdu neviděl. Aby nenechávaly stopy jako šneci. Protože nemůžou najít zip. Co se stane blondýnce po třech letech v bordelu? Zjistí, že ty ostatní to dělají za peníze.


Kniha - Autor by rád zdůraznil, že nemá žádné averze vůči blondýnkám a nemyslí se, že jsou v průměru hloupější než dívky jiné barvy vlasů, což mohou snadno dokázat tím, že se neurazí a zasmějí se všem anekdotám v této knížce, které jim budou připadatvtipné. Zlepšete si náladu a projděte si ty nejlepší vtipy o blondýnkách , které lze na internetu nalézt.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.