Tuesday 22 November 2016

Sešit a4 tvrdé desky

Hledáte sešit atvrdé desky ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Linkovaný sešit A, tvrdé desky , listů. Vaše cena (bez DPH) : 3Kč.


Doba dodání: do hodin. Nabízíme pestrou nabídku bloků a sešitů. Neodolatelné ceny, dodání do hodin - vše z pohodlí vašeho domova. Sešit tvrdé desky ASešit s tvrdými deskami ve formátu ANa výběr jsou motivy podle obrázku. Desky na sešity s motivem příšerek Monster High - Cleo de Nile, Frankiestein a Draculaurou jsou vhodným doplňkem do školní tašky každé milovnice Monster High.


Deník A( tvrdé desky ). Sešit ve formátu Alinkovaný s tvdými deskami. Sešit Alinkovaný tvrdé desky , listů. Přidat do oblíbených Odebrat z . Odolný, kvalitní materiál chrání proti poškození.


Nezbytná součást vybavení každého školáka na uložení sešitů , knih a dalších pomůcek. Praktický foto dárek, který je jedinečný - vlastní poznámkový blok s fotografií. Sháníte Blok tvrdé desky - A? Wiky hračky, obrovský výběr kvalitních hraček a papírnického zboží přímo u nás na eshopu.


Blok A- tvrdé desky , linkovaný - listů. Naše cena s DPH: 6Kč (bez DPH 5Kč ). Retro bloky a retro sešity budou do této kategorii postupně přidávány. Bloky a sešity v retro stylu obsahují obálku z tvrdého papíru, náplň papíru s vysokou gramáží a pevnou vazbu s dlouhou životností.


A, 1listů, linkovaná, tvrdé laminované desky. Prodáváme velké množství čtverečkovaných sešitů formátů Aa A5. Různý vzhled tvrdých laminovaných desek. Bloky, notesy, papíry, sešity - Bloky - Pukka. Záznamní kniha - A, linkovaná, listů.


Od samého počátku bylo hlavním záměrem zakladatele firmy poskytovat výhradně vynikající kvalitu nabízených produktů.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.