Thursday 27 October 2016

Sharlota časopis

Ta holka by se mohla živit vlastním tělem. Rozhodně ale vždycky věděla, jak na sebe upozornit. Nahoty se navíc nikdy nebála. Nyní proto zveřejnila na svém Instagramu zcela nahou fotku, kterou vyfotila pro jeden časopis.


Jenže jak už to tak bývá, . Fratinová je mladá a nadaná začínající zpěvačka, která se narodila v Praze.

Zde také se svou rodinou a štěnětem německé dogy Romankou žije. Pejsek Romana ovšem není jediné zvíře v domě, má i chameleona, agamu, ale taky hady. Nedávno si pořídila anakondu.


Před dvěma lety dokončila základní školu a . To, že se členka Blakkwoodu a pravděpodobně nejznámější česká raperka před objektivem ani náhodou nestydí, snad připomínat nemusíme. A ten dnešní nebude v tomto . Představila totiž kolekci fotografií, kde pózuje pouze ve spodním prádle. Její příznivci tak dostali možná trošku nečekaný dárek pod stromeček.

Czech Republic - Prague. CZECHMAG je lifestylový magazín zahrnující témata od kultury a cestování, přes módu a značky, až po adrenalinové zážitky a akce nejen z českého prostředí. Fanoušci, naší české zpěvačky Sharlotky se mají doopravdy na co těšit. Tato mladá nadaná zpěvačka, pro nás připravuje další ze svých super songů který se bude jmenovat Fajn.


Tento song by k nám měl proniknout začátkem Srpna. Představování není nutné. Někteří ji nenávidí, protože ráda dělá věci po svém a trochu jinak, jiní ji naopak milují a berou ji jako inspiraci. Kim Kardashian se svlékla pro magazin GQ Královna nahých selfíček a sexbomba Kim Kardashian se opět svlékla . Móda je koníček pro sedmadvacet procent mužů.


Tři ze čtyř ji ale nakupují většinou v doprovodu partnerky. With Exercises and Basic Grammar Ronelle Alexander, Ellen Elias-Bursac. Sharlota „5Minut“ první singl z připravovaného alba. Charlotte Kate britská královská rodina William.


Error loading player: No playable sources found. Jaké je vyrůstat mezi urozenými lidmi, kteří vládnou velké části západního světa? Užijte si v naší galerii exkluzivní pohled do dětství nejsledovanějších dětí . BBaRáK - hip hop magazín.


Na Spinu už jsme se ostatně párkrát objevili.

I Pět minut s Foscem má podle mě velký potenciál být letní rádiovkou, protože je to pohodové a zase to není taková ta .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.