Thursday 27 October 2016

Pracovna vlkova 36

Nabízíme zázemí běžné kanceláře (tiskárna, kopírka, wi-fi), ale zároveň se staráme o to, aby byl pracovní prostor příjemný a osobní pro každého, kdo k nám přijde pracovat. Jednoduchý interiér, klidná atmosféra a vynikající káva. Klasická hudba v pozadí jen dokresluje celkový dojem.


If you can find it that is! Tucked away on a side street with a chair hanging outside as a marker, you walk in and it looks like many cafes in Prague. Nejlepší místo pro práci i studium.


Mobiliář se zásuvkami a internetem zůstane přístupný zdarma od osmi ráno do desíti večer. Vegetariánské menu, Wi-Fi. Na mapě pražských coworkingových center přibyla nedávno další vlaječka. O jejím vzniku, současnosti i plánech do budoucna jsme si krátce povídali s . Jako kdyby opravdová práce spočívala v určité harmonii a vyváženosti.


Kavárna jako prostor, kde se dá najíst a napít. Ten by mohl vyhovovat i obchodníkům pro případy, kdy je potřeba půl dne obvolávat klienty. Určitě tu najdete místo, kde se dá zašít.


Udforsk disse idéer og meget mere! We provide standard office equipment (printer, photocopier, Wi-Fi) and do our. Pracovna s čistým stolem, tichem a . Tři roky už čeříme vody žižkovského plácku a chceme vám poděkovat, že jste v tom s námi.


Zakládáme potravinovou komunitu. Seminář pro veřejnost (spotřebitele a zemědělce), kteří chtějí získat informace a zkušenosti pro založení potravinové komunity KPZ. This Pin was discovered by Mette Larsen. Discover (and save) your own Pins on Pinterest.


Na Malém náměstí už nás nehledejte, od 1. Náš kavárník vám rád připraví horký, či studený nápoj dle vašeho gusta. Chceme, aby se u nás člověk cítil příjemně a pohodlně a dbáme na to, abychom nepůsobili pouze jako seriózní kancelář. Das Café ist ein super Geheimtipp abseits vom Tourismus.


Vlkova , Praha-Praha Česká republika . BPS networking: Na cestě k cirkulární ekonomice. GDPR v praxi nevládních neziskových organizací. Konference „Charta diverzity: matky a otcové vítáni“. Na dobrou kávu zajděte do zdejší kavárny, která je vhodná i pro neformální schůzky s klienty.


Je jen na vás, jestli tu strávíte jen několik hodin nebo si vyberete . Podnik je sám úspěšným start-upem a jde o kombinaci kavárny, co- workingového a eventového prostoru. Získej díky tématickým kurzům nové dovednosti a poznej zajímavé lidi se stejnou vášní. Lze se na smrt připravit? Umíme si pomáhat, nebo jsme to už zapomněli?


Na semináři se budeme vzájemně ptát a hledat odpovědi na otázky, které se nás každého . Zažij jedinečnou atmosféru ze společností.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.