Friday 28 October 2016

Ecg mikrovlnná trouba

Přidat k porovnání porovnání. Hodnocení produktu: (Perfektní)recenzí. ECG MTD2SS je kvalitně provedená mikrovlnná trouba chlubící se celonerezovým provedením (včetně vnitřního prostoru). Nabízí vnitřní objem litrů a mikrovlnný výkon až 700. Tuto základní podmínku splní každá mikrovlnná trouba určená pro ohřev potravin.


Můžete po nich však chtít i něco víc. Třeba mikrovlnné trouby s grilem umí (jak je patrné z názvu) i grilovat a docílit snadno křupavých obalů masa a šťavnaté zeleniny. Nejvyšší úrovní jsou multifunkční mikrovlnné trouby. Volně stojící mikrovlnná trouba přijde vhod každému, kdo nechce zbytečně utrácet za zdlouhavý a energeticky náročný ohřev jídla na sporáku.


Ať už potřebujete připravit oběd pro celou rodinu, nebo si chcete vychutnat pouze hrníček lahodného kakaa, mikrovlnná trouba je rychlejší a . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Rozmrazovat pokrmy lze dle hmotnosti, nebo dle času. Pro vaření můžete též zvolit fázové vaření a jídlo tak rozmrazit a následně uvařit. Pro rychlé vaření s výkonem 1 stačí stisknout tlačítko start. Každým stisknutím se ohřev prodlouží o dalších sekund.


W, funkce deodorizace, nastavení až fázového vaření, časovač min, programů, rozmrazování podle váhy, úrovní výkonu, dětská. Nízká cena ECG MTD 1B odpovídá kvalitním základním funkcím, které by měla nabízet každá digitální mikrovlnná trouba : výkon 700. Před použitím Vaší mikrovlnné trouby si pozorně přečtěte tento návod a pečlivě dodržujte pokyny v něm. VÝSTRAHA: Pokud jsou poškozena dvířka nebo těsnění dvířek, nesmí se mikrovlnná.


Výhradní zastoupení značky ECG pro Českou republiku:. Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné při osobním odběru na vybrané prodejně. Elegantní design této mikrovlnné trouby Vás zaujme už na první pohled.


Mikrovlnná trouba ECG MTD205SS 1ks. ECG MTD 2SE se vyznačuje přijatelnou cenou i ohromným výkonem po celou dobu. Vybrat si budete moci až z osmi programů, jako například popcorn, káva, brambory, pizza, mořské plody a jiné. Ovládání je opravdu velmi jednoduché, takže z něj . Další slevy bílého zboží na Kupi.


O snadný ohřev pokrmů se postará mikrovlnný výkon 7wattů. W, digitální ovládání, 95min. Popis výrobku a vyobrazení má . Jistota bezpečného nákupu, akční ceny, rychlost a.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.