Wednesday 24 August 2016

Pilový kotouč s předřezem

Prodáváme profesionální pilové kotouče osazené slinutým karbidem na formátování lamina. Kvalitní formátovací pily obsahují vedle hlavního pilového ústrojí ještě takzvaný předřez. Jedná se o menší pilový kotouč , který se točí proti směru hlavního kotouče a nařezává materiál ze spodní plochy do hloubky cca 1 . Hlavní pilový kotouč s trapézovým zubem pro řezání oboustranně laminovaných desek (LTD). Nejběžnější rozměr pro formátovací pily: D: 3mm, d: 3 tl.


Speciální konstrukce s extra šikmými zuby pro docílení jemnějšího řezu oboustranně povrchově upravených materiálů, jako lamina nebo dýhy, na kotoučových pilách nebo velkých zkracovacích pilách. Obchod ověřený zákazníky. Osvědčený kotouč s trapézovým zubem a expanzními drážkami. Při hledání na netu jsem narazil na výrobu těchto kotoučů ať je to od Pilany nebo od jiných výrobců, máte s tím někdo zkušenost jde s tím vůbec nějak čistě nařezat obyčejná DTD deska 18mm, nebo to jsou zbytečně vyhozené peníze za kotouč. SK pilové kotouče formátovací DHZ.


Vždy jsem řezal lamino s předřezem , . Stolní kotoučová pila s předřezem. Průměr hlavního vřetene, mm. Hlavní stůl 3× 8mm, rozšiřovací stůl 4× 8mm, zadní rozšiřovací stůl 3× 500. Pro docílení perfektní kvality řezu na obou stranách formátovaných materiálů doporučujeme používát i předřezový kotouč.


Hledáte pilový kotouč na lamino? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. V kombinaci s předřezovým kotoučem dává velkou kvalitu řezu. Lze však použít i bez předřezu. Otáčky pilového kotouče min.


SET NÁSTROJŮ GUHDO PRO ŘEZÁNÍ LAMINÁTOVÝCH DESEK Hlavní kotouč 300×2×mm TF, CNL, GLADIATOR - trapéz určeno zejména pro laminátové desky. DŘEVOOBRÁBĚCÍ NÁSTROJE Sada nástrojů na lamino GUHDO PŘEDŘEZ ZDARMA. Nejčastěji používaným typem nástroje pro dělení dřeva a materiálů na bázi dřeva je bezesporu pilový kotouč. ABS, nebo PVC páskou provádíme především na formátovací pile, která má možnost uchycení současně hlavního kotouče i předřezu.


Sada formátovací kotouč a předřez usnadní čistější řez. Příkon předřezu , 7W. Formátovací kotouče s břitovými destičkami jsou vybaveny . Zadní přídavný stůl, 6x 5mm.


Rojek kvalitní KDR 5P. Předřez Ø mm Naklápění kotoučů . Pilový kotouč Proteco 42.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.