Wednesday 24 August 2016

Domy na prodej praha západ

Vyberte si novou nemovitost na sreality. Сохраненная копия Похожие Перевести эту страницу prodej domu 3m² s pozemkem 9m². Nabídka rodinných domů na prodej v okrese Praha-západ. Nové rodinné domy, levné rodinné domy na prodej - Praha-západ.


Přijďte si vybrat z mnoha aktuálních inzerátů. Uspokojíme požadavky i těch nejnáročnějších! Dispozici domu tvoří: vstupní chodba a vestavěné šatní skříně, prostorný obývací pokoj s kuchyní a jídelnou, se vstupem francouzským oknem na . V našem katalogu nemovitostí vám představujeme rodinné domy na prodej v nejrůznějších lokalitách tohoto různorodého okresu, který je tvořen územím na . Prodej , chata, 8m Březová - Oleško, ul. Chata je situovaná na svahu s výhledem do údolí v blízkosti.


Vám zprostředkuje prodej luxusní samostatně stojící vily o. Reality Pomazal pro Vás má v nabídce rodinné domy na prodej Praha západ , ke kterým Vám zajistí kompletní realitní servis od zajištění prohlídek až po uzavření nájemní či kupní smlouvy. Pokud máte k nemovitostem z kategorie rodinné domy na prodej Praha západ jakýkoliv dotaz, podívejte se nejprve do detailu nabídky, . Za všechny jmenujme například Roztoky u Prahy, . Praha - západ - Hledáte dům na prodej v této lokalitě? Lužické reality Vám nabízí domy na prodej Praha západ , které jsou nyní k dispozici.


Aktuální nabídka domů na prodej. Domy Praha západ na prodej. Rodinné domy k prodeji na Reality. Ke Stromečkům typů řadových rodinných domů.


Fotografie z výstavby řadových domů zde. V ulici Slunečnicová budou postaveny stylově podobné domy FAMILY, IDEÁL a ELEGANT, . Zastavěná plocha domu včetně pozemku je celkem . Dům je vhodný ke kompletní rekonstrukci. NP se nacházejí místnosti, kuchyňský kout, koupelna, toaleta a spíž. NP jsou místnosti, koupelna a terasa.


Na pozemku se nachází stavení s úložným prostorem. Objekt je napojen na městský vodovo plyn a elektřinu. Na našem webu naleznete domy na prodej v lokalitě Praha. Pěkný domek v Jílovém u Prahy s krásnou zahradou. Spartakiádní, JÍLOVÉ U PRAHY.


Na všechny nemovitosti, které jsou v naší nabídce určené k prodeji či pronájmu, získáváte skutečně profesionální prodejní a poprodejní servis.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.