Thursday 25 August 2016

Peřiňák bílý

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Klasický peřiňák pro uschování lůžkovin vždy byl a bude praktickou součástí našich domácností. Peřiňák je vyroben z laminované dřevotřísky v barev. Chytrý nákup nábytku a dekorací. Více než 8obchodů na jednom místě.


I peřiny potřebují místo pro odpočinek. Nabízíme Vám peřiňák v klasickém stylu. Potřebujete praktický prostor na peřiny? Je dobrým řešením do Vaší ložnice, dětského nebo studentského pokoje. Je kvalitním Slovenským výrobkem se silnou stabilní konstrukcí.


Barevné provedení: bílá. Má výklopná dvířka z horní části a je vyroben z kvalitní laminové dřevotřísky. Bílý dřevěný peřiňák Bella 7. Barvy: bílá , olše, přírodní, ořech. Nábytek Tempo Kondela Vám nabízí peřiňák v klasickém stylu je dobrým řešením do Vaší ložnice, zda do dětského nebo studentského pokoje. Peřiňáky v komfortním provedení s kvalitním kováním a hranamy ABS.


Různé barevné provedení barevní. Výklopná skříňka s úložným prostorem. Uvnitř je velký prostor pro uložení peřin, prostěradel či dek.


Vrchní přístupový otvor je dostatečně velký na pohodlné a snadné vkládání . Pro fanoušky rustikálního a útulného vesnického stylu je tento peřiňák Amanda naprostou nutností. Schovejte do něj peřiny a polštáře, které máte doma navíc,. Vyobrazená barva peřiňáku : bílá.


Dřevěný peřiňák z masivu je dodáván ve smontovaném stavu. Celomasivní PEŘINÁČ DUE vyrábíme v povrchové úpravě - čirý lak, bílý lak, hnědé moření. Nový peřiňák na lůžkoviny. Boční a horní výklopná dvířka. Možnost dopravy a montáže.


Platí do smazání a na SMS nereaguji. Zobrazit telefon: Praha 25. Malm psací stůl Koupím bílý , let starý, typ Malm, s výsuvnou deskou. Zkušenosti ze života obyčejných lidí.


Jak koupili koberce a nábytek tak to stichlo na minimum. D Ale jelikož šlo o obchodní pozici a výsledky měla slušné, tak si jí nechal. Platnost tohoto inzerátu již skončila.


Prodam manzelskou postel krat 2m, s rostem a matraci.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.