Tuesday 24 May 2016

Zimní dekorace z papíru

Vytvořte si vánoční ozdoby ze snadno dostupných věcí, které najdete okolo sebe. Vytvořit ozdoby, které poté umístíte na vánoční stromeček, na kliky oken nebo jinde v interiéru či u vchodu do vašeho domu vůbec nemusí trvat dlouho. Potřebujeme: Pár jehličnatých větviček, barevné knoflíky, motouz, skořici, tavící pistoli. Vánoční dekorace pro radost. Květináčky jsou omotané přírodním provázkem.


Dozdobené velkou borovou šiškou, která je napatinovaná na bílo.

Květník je dozdoben krajkou, filc. Vyberte si svůj dárek v podobě šiškové ozdoby. Abychom v předvánočním shonu děti zabavili a zkrátili jim čekání na Ježíška, zapojíme je do příprav jednoduchých vánočních dekorací z papíru. Hotové dekorace můžeme pověsit na stromeček, lustr, vchodové dveře nebo do okna. Papírová hvězda - návod.


Vánocích nemusím ani mluvit. Vyrábění na dlouhé zimní večery: Stačí vám na něj papír. Nenechte si zkazit náladu brzkou tmou a lezavými dny.

Popusťte uzdy fantazii a začněte tvořit. Přinášíme vám čtyři inspirace na jednoduché a zábavné dekorace. A pokud máte děti, můžete jim vyrábění některé z nich rovnou přenechat. Udělejte dětem radost a vyzdobte si bydlení dekoracemi , které společně vyrobíte.


Ty nejjednodušší ozdoby se většinou dělají z papíru a nemělo by k nim být potřeba více než nůžky a lepidlo. Následující videa ukazují co všechno se dá vyrobit bez nutnosti nějaké extrémní šikovnosti! Inspirace pro zimní a vánoční dekoraci do bytu, domu i na zahradu. Hledáte inspiraci na vánoční dekorace ? V tomto videu najdete zajímavé nápady na vánoční mini dekorace. Další naše zimní tvoření pro malá stvoření.


Obrázek si vytiskněte nejlépe na tvrdší papír odsud. Jednoduchá vánoční dekorace - andělíček na pověšení nebo jako zápich do květináče. Vločky jsou typicky zimní téma, a pokud se chcete naladit už trochu vánočně, zamíchejte mezi ně i nějakého andílka.


Ušetřete peníze za nákup vánoční dekorace a vyrobte si vánoční ozdoby z papíru. Dekorace pro milovníky zimy? Pro tyto jednoduché vánoční ozdoby z papíru je zapotřebí pouze nastříhat barevný papír , mít sešívačku a lepidlo.


Nakonec vánoční ozdoby zavěsíme za provázek a je to!

Tyto závěsné vánoční ozdoby z papíru mohou . Tyhle vánoční ozdoby z papíru jsou jednoduché, a proto s jejich výrobou vám jistě rády pomůžou i vaše děti. Zkuste si z papíru vyrobit některé z našich dekorací. S dětmi si užijete spoustu legrace a získáte tak jedinečnou vánoční dekoraci.


Motání či pletení s papíru je velkým hitem. Poskládejte pásky papíru do harmoniky, konec zastřihněte do špičky, můžete vystřihnout jeden nebo dva otvory uprostřed. Pak pásek rozviňte jen na jedné straně jako vějíř, uprostřed slepte - já použila lepidlo, určitě půjde použít i tavná pistole.


Sněhové vločky zavěste třeba na stromek, za pomoci vlasce . Jak jednoduše vyrobit pěknou hvězdičku z alobalu a ruliček od toaletního papíru. Zimní věnec z víček (videonávod). Do stříhání papíru zapojte děti a dekoraci dveří máte za.


Pověsíme jako dekoraci třeba do předsíně.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.