Wednesday 25 May 2016

Smíšek milevsko ordinační hodiny

Aktuální ověřené informace: adresa a telefon MUDr. Gynekologická a porodnická ordinace. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Typ ordinace : Ambulantní specialista.


Sestra: Zdeňka Krejčová. Přístup: Hlavním vchodem, schodištěm do prvního poschodí a vlevo. Bezbariérový přístup: Výtahem (ze dvora) do prvního poschodí a vlevo. Poliklinika Milevsko je největším zdravotnickým zařízením ve spádové oblasti města Milevska s více jak dvacetiletou historii. Soukromá zubní ordinace.


NĚMCOVÉ PŘÍMOU ČAROU: - PO CESTĚ:. Ordinace zubního lékaře. Vložte hodnocení, pomozte ostatním se rozhodnout. Specializace: praktický lékař gynekolog. Naši lékaři a zdravotnická zařízení.


Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě. Podívejte se na názory a publikujte své.


Dopravní dostupnost: parkoviště pro osobní automobily před poliklinikou. Nabídka služeb gynekologické ordinace. Tuto firmu zatím nikdo . Nabízíme prodej dentálního materiálu pro zubní laboratoře a ordinace. Také školení technologických postupů při zhotovování protetických.


Informace, kontakt (opravit informace o lékaři). Provoz gynekologicko-porodnické ordinace. Frýdek-Místek) Digestivní endoskopie s. Masopust v rytmu guggenmusik. Ludmila Bernotová - Domácí péče a praktické lékařství pro dospělé v obci Milevsko 1. Smíšek 2chirurgie MUDr. Odbornost: Licence: K výkonu soukromé.


Je možné sa objednat na konkrétní den a hodinu , není třeba dlouho čekat v čekárně. Feb Poznámka: Tajemnice Městského úřadu Milevsko vyhlašuje výběrové řízení , na místo odborného zaměstnance na odbor investic a správy majetku. Lhůta pro podání přihlášky: do 16. Pátek) do 11:hodin , , Způsob podání přihlášky: osobně doručené nebo zaslané .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.