Friday 27 May 2016

Samolepky výroba

Tisk a výroba samolepek všech druhů a tvarů. Online kalkulace a objednávky samolepek pro každého. Levný ofsetový a digitální tisk samolepek. Samolepky , stickery levně a rychle až k Vám domů.


Tvorba cedulek a informačních tabulek (včetně podkladu).

Doba realizace je u samolepek na zakázku individuální. Každou objednávku řešíme individuálně a snažíme se maximálně vyjít vstříc požadavkům zákazníka. Kvalitní samolepky pro každý povrch - digitální i ofsetový tisk samolepek za NÍZKÉ ceny, ON-LINE kalkulátor tisku samolepek.


Výroba samolepek již od kusu. Návrh samolepek a tisk samolepek a etiket na míru. Jsme schopni vyrobit plnobarevné samolepky od velikosti několika mm do formátu 1xmetry.


Jsou odolné vůči povětrnostním vlivům, UV záření, teplu, otěru a stárnutí.

Díky potištěným samolepicím fóliím můžete zákazníky oslovit tam, kde to bannery a plakáty nezvládnou. Zároveň přináší další možnosti reklamy v miniaturním i extra velkém formátu (např. polepy výloh). Zajistíme vám grafický . Plastické 3D samolepky , zkráceně logoprinty, jsou velmi oblíbené pro svůj atraktivní vzhled. Povrch samolepky tvoří průh. Poradíme si s každým materiálem i designem.


D firemní loga, označení přístrojů, 3D samolepky na auto a další aplikace. Hravá a nenáročná propagace Vaší firmy. PVC samolepky té nejvyšší kvality.


Vyrábíme plastické 3D samolepky na zakázku. Specializujeme se výrobu samolepek poloplastických, výrobu stíracích losů, potisk různých materiálů jako např. Naší hlavní činností je tisk samolepek z PVC, PE, PP, elektrostatických fólií ( adhesivních nálepek) sítotiskovou a ofsetovou technikou, poloplastických samolepek, výroba stíracích losů, potisk různých materiálů jako např. Naše firma se specializuje na malonákladový i klasický ofsetový tisk.


Tiskneme vizitky, plakáty, brožurky, letáky všech typů za bezkonkurenční ceny, samolepky papírové i plastové. Reklamní samolepky vyrábíme v různých velikostech.

Lze použít širokou škálu materiálů dle požadavků na trvanlivost. PODLE KVALITY MAJÍ ŽIVOTNOST V EXTERIÉRU AŽ LET. SAMOLEPKY JSOU URČENY PRO INTERIÉR I EXTERIÉR. Vytiskneme jakoukoliv samolepku, umíme polepit cokoliv.


Vytvoříme vám originální barevné samolepky včetně ořezu. Tiskneme na různé typy fólií, polep desek, výloh, vozidel až po fólie určené k prosvětlení. Vyrobíme a vytiskneme pro vás jakoukoliv samolepku si vzpomenete. Nabízíme tisk a výrobu etiket a pestrých samolepek. Ty se mohou stát jedním ze základních prvků propagace firmy a osvěty zábavnou formou.


Tisk samolepek a etiket se realizuje v arších nebo na kotouči. Je možné zvolit různé druhy materiálů od papírových etiket až po etikety tisknuté na PE samolepku. Laminace etikety slouží pro maximální ochranu tisku.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.