Monday 30 May 2016

Fitness sareza

Jedinečné spojení pohybu a následné relaxaci svalů v bazénu má dokonalý efekt, kterého lze dosáhnout. Využijte tohoto jedinečného propojení a dejte svému tělu vše, co potřebuje. Aby byl účinek dostatečný, máte u nás k dispozici tým profesionálních osobních trenérů a fitness instruktorů.


K dispozici jsou vám patra a od . Součástí posilovny je strečinková zóna s pomůckami.

Na baru podáváme nápoje: Multipower, Nutren Aminostar a další. Prodej výživových doplňků a spousty dalšího sortimentu na objednání. Zábava a sportovní vyžití pro celou vaši rodinu. Krytý bazén Ostrava-Poruba. Posilovna je hezká a dobře vybavená náčiním, posilovacími stroji i stroji pro kardio zónu.


Fitness je náš životní styl! Ve fitness je také wifi free, klimatizace a můžete využít služeb osobního fitness trenéra nebo výživového poradce.

Samozřejmostí je sociální zařízení na pokoji, klimatizace, Wifi a TV, lednice s minibarem na pokoji komfort. Hotel nabízí služby pro běžnou klientelu, sportovní oddíly, obchodní skupiny a hosty při krátkodobých i dlouhodobých pobytech. Zjistěte si před nákupem vše, co potřebujete.


Přečtěte si hodnocení slevových nabídek a pravdivé recenze až od stovek zákazníků. Moovit vám pomáhá najít nejlepší cesty do Sareza fitness použitím hromadné dopravy a dá vám instrukce krok po kroku s aktualizovanými jízdními řády pro Autobus, Tramvaj v Ostrava. Dnes ušetříte 4Kč díky slevě.


Společnost Sportovní a rekreační zařízení města Ostravy, s. Ostrava, provozuje sportovní a rekreační centra s cílem zajistit široké veřejnosti města Ostravy zázemí pro jejich sportovní a rekreační aktivity. Nabízíme vám zábavu a sportovní vyžití pro celou vaši . Najděte si sportovní aktivitu dle svých představ na Class Point. If you are looking for a nice and clean home-like fitness in the centre of Ostrava this one is the. Provoz krytého bazénu s tobogánem, párou a venkovním areálem s bazénem. Sareza Hotel, Ostrava: Zobrazte recenzí zákazníků, přirozených fotografií a skvělé nabídky pro zařízení Sareza Hotel, které se v Ostravě umístilo jako 13.


Кондиционер, Номера со звукоизоляцией, Отопление. Бесплатная парковка рядом с отелем. Размещение с животными (за дополнительную плату).

Nejoblíbenější vybavení. Domácí zvířata povolena. Dobrá volba pro páry – zařízení pro pobyt ve dvou má v tomto ubytování hodnocení 4. Save on your reservation by booking with our discount rates at Sareza hotel Hotel Ostrava in Czech Republic.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.