Friday 27 May 2016

Slovenské vtipy o bačovi

Významný slovenský spisovatel odpověděl: Níže pása mi visí to, čím ja uspokojujem krásné mladé ženy. Nakonec odpovídal bezvýznamný bača Jano: Níže pása mi visí valaška. To, čím ja uspokojujem ženy, to mi stojí!


Vždyť jsem tě ještě nikdy s žádnou ženskou neviděl! Sedlákovi to nedá a jde za syneHele mladej jak ty se vlastně jmenuješ? Sedí bača u ohně a jelikož je moderní, kouří trávu.


Jun Nejlepší vtipy o bačovi. Přijde k němu Ježíš a říká: Bačo, jsem Je. Přijela exkurze do slovenských hor. Při návštěvě jedné salaše si všimne návštěvnice, že za stolem sedící bača míchá brynzu přirozením.


Je jí to divné, tak povídá bačovi. Vy u vás nemáte vařečky? Načež se jí dostane odpovědi: ˝Vařeček máme dosť, ale brynze je málo! Jun Turista zabloudí v horách a najednou uvidí baču, jak nese v náručí jehně.


Přiběhne k němu a ptá se: Dobrý den, nevíte, prosím, jak se dostanu k nejbližší vesnici? Turista vezme jehně, bača rozhodí ruce a říká: Nevím. Zdeněk Izer vs Michal Hudák - Česko- Slovenský súboj (špeciál) - Duration: 10:13. Máme iba slipy s tričkom taký komplet viete? Ale keďže chce trenírky smutne odchádza.


Príde na druhý deň a pýta sa: Máte trenírky? Rozprávajú sa Američan, Rus a Slovenský bača. Američan hovorí: - My v Amerike máme také hangáre, že lietadlo s plnou nádržou ho nepreletí.


Rus: - My keď v Rusku varíme Boršč, máme taký veľký hrniec, že polievku miešajú jadrové ponorky. A potom hovorí Slovenký bača : - Ja mám kamaráta baču, . Sbírka vtipů o bačovi č. Američan povídá: ,,U nás máme tak dlouhý hangár, že ho ani letadlo s plnou nádrží nepřeletí. Rus povídá: ,,U nás, když vaříme boršč, tak na něj máme tak velký hrnec, že ho . Nedali by ste mi ochutnať? Po chvíli vyberie bača oravskú slaninku , začne ju . Ak existuje nejaký milovník vtipov, humoru a zábavy a nepočul najlepšie vtipy Zdeňka Izera, ku ktorým nepochybne patria slovenské vtipy ako Kameňolom alebo vtipy o bačovi , žije s veľkou pravdepodobnosťou v nejakej paralelnej dimenzii. Zdeněk Izer robí vtipy vtipnými vďaka skvelým rozprávačským schopnostiam, preto . Slovenský bača sa chváli svojim honelníko- Chlapci moji, tá viagra je výborná medicína.


Bača sa pýta: - Čo je to? Zjedol som len pol tabletky a hneď som vyprášil. BRATM VTIP : BRATM VTIP : Zlato : D. Na hraničnom priechode sa pýta muž colníka: - Pane, je možné vyvážať . Vracia sa bača z mesta a keď je už neďaleko domu vidí, že sa začína búrka. Keď je 1metrov od domu, udrie blesk a zabije všetky ovce. Keď je metrov od domu, udrie blesk a začne horieť dom.


Keď je metrov od domu, vybehne z neho jeho svokra a vtom udrie blesk a zabije ju. Mar Podľa Zděnka sa humor príliš nezmenil ani v priebehu desiatok rokov a niektoré politické vtipy sú až takmer z praveku. Zabávača sa Vlado ani nemusel pýtať na to, ako sa má, stačilo mu dať trocha priestoru a Zdeněk nám porozprával hneď niekoľko vtipov. Väčšina z nich však bola poriadne pikantná a . Sep Sedíte pri stole s priateľmi zo všetkých kútov Slovenska a začnú padať vtipy z tej ktorej lokality.


Východniarske vtipy zbožňuje celé Slovensko : Vybrali sme pre vás tie najlepšie :). Oct Keď sa povie meno Zdeněk Izer, každý ihneď vie, že ide o chlapíka, ktorý sype vtipy ako z rukáva. I keď sa všetky vtipy Zdenka Izera kvôli svojej vulgárnosti na televízne obrazovky nedostali, našťastie ich RTVS zavesila aspoň na , kde sa tešia popularite.


Zdeňkov vtip o slovenskom bačovi. Izer se rozmluvil o vtipech o Bačovi. Letuška to hneď pochopí a príde k nemu.


Pán bača , keď vám bude počas letu zle, tak tu pred vami je taky sáčok a tam sa potom vyprázdnite. Po minútach letu príde letuška znova na palubu a vidí, všetky steny lietadla ogrcané.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.