Monday 30 May 2016

Prodám regály do prodejny

Dohodou , Ústí nad Orlicí Vybavení prodejny regály pult zboží vitrínky Kompletní vybavení obchodu. Nástěnné regály , vhodné do obchodu . Regaly jsou v pěkném stavu. Prodejní prosklený pult d. Výrobce Germany, 1- 240V, 50.


Inzeráty regál v kategorii Obchod na Sbazar.

Zcela nové, led osvětlené. Nabízím použité vybavení prodejny. Pokud by měl někdo zájem jen o něco, můžeme se domluvit. Zkuste štěstí v aukci nebo Kup Teď. Vybavení obchodu prodejní pult ,které jsou vhodné do obchodů i velkých prodejen.


Pult má vnitřní osvětlení. Itálii Osobni odber Praha . Jsou určeny do regálů na rozložení zátěže.

Slouží jako výplň polic paletových regálů pod europalety, nebo pod gitterboxy. Dají se snadno upravit pro konkrétní rozměry regálu a potřeby zákazníka. Použité zásuvné regály PUSH-BACK . PROFI REGÁLY - Milan Fail.


Jsme plzeňská firma, která dodává regály po celé ČR. Cena za přístěnný regál 2. Checkpoint Popis: Špičková detekční mono brána RF2Mhz zn. Detekční brána Checkpoint Katalogové č. Zachovalý, plně funkční ze zrušeného obchodu, pouze drobné opotřebení vzhledu.


Dosah až 100cm na každé straně. Otočný pojízdný regál s háčky černý 158x85x, , Krásný černý stojan n. Prostorový stojan do obchodu 10. Kč, vše dělané na zakázku. Lokalita: Praha Bude aktivní do 05. Projede téměř všude, má vpředu i vzadu traversu proti deformaci při průjezdu.


Posunout inzerát Přidat do oblíbených. On-line rubrika: zařízení provozoven .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.