Monday 30 May 2016

Držák na 4 ručníky

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Aqualine RUMBA otočný držák ručníků dvojitý, 450mm, chrom. Nástěnný držák ručníků , dvojitý otočný délka 4mm Z nabídky této série s ladnými… 29- Kč 26- Kč.


Jika BASIC háček na ručník , chrom. Allure Háček na koupací plášť GROHE StarLight chromový povrch. Navíc háčky a držáky na ručníky za trvale nejnižší ceny. Skladem , ihned k odběru ks.


Držák ručníků na zeď otočný dvojitý 3mm - lesklý chrom. Vnitřní šíře pro ručníky 400mm. Materiál mosaz-povrchová úprava chrom. Nabízíme široký výběr držáků na ručníky do vaší koupelny značek Blomus, Zaik, Magis a dalších.


Držák na ručníky bez nutnosti vrtání ZOSO Towel. Koupelnové doplňky - držáky ručníků. Nabídka držáků ručníků , tyčí, polic od značkových výrobců: Jika, Roca, Ravak, Sanela.


Praktické držáky a háčky na ručníky , žínky a hygienické potřeby najdete na Bianu. Ať už na ručníky na utření rukou nebo na osušky, které je po koupeli potřeba někde usušit. Držáky ručníků jsou potřeba v každé koupelně.


Háčky, kruhové věšáky , víceramenné věšáky a jiné. Věšáky na ručníky a osušky lze připevnit na zeď, případně pověsit na dveře. Háčky různých designů a barev pověsíte na dveře či skříňky či připevníte na zeď.


Spojení kvality s čistými liniemi a tvary přesně vystihuje sérii koupelnových doplňků BORMO. Strategický design této řady v sobě skloubil moderní vz. Celkem sérií plných inspirace. Chci vybrat podle série.


Nerozhoduje, CHROME ( ), OMEGA (1), LADA (21). Prohlédněte si držáky , které vás potěší svojí praktičností i cenou! Každou objednávku s našimi zákazníky telefonicky konzultujeme.


U nás objednávky nevyřizuje automat, ale proškolený prodejce, který individuálně řeší Vaše požadavky.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.