Friday 29 January 2016

Jídelní sada pro kojence

Pestrá nabídka jídelních sad od značek Avent, Bibi a dalších. VIA je univerzální systém skladování, který neobsahuje BPA, šetří prostor a který byl navržen tak, aby rostl s dítětem. Umožňuje použít stejný pohárek na odsávání, skladování i kojení mateřským mlékem.


Je vhodný pro všechny odsávačky a savičky AVENT společnost. Velká sada obsahuje: lžičky, kelímek, velká miska, a hluboký talířek. Pacific Baby bambusové nádobí krémové. IHNED k odeslání, u Vás již 20.


Talíř Skip Hop Zoo se zvířecími motivy, uzavíratelné misky na cestování, soupravy, svačinové boxy. Dětské nádobí a příbory odolné vůči nárazům. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Ideální pomůcka pro první krmení a přesnídavky.


S touto dětskou jídelní sadou se stolování pro nejmenší stane zábavou! Podporuje děti, aby se naučili jíst samostatně. Talíř a misky s obrázky vyprávějící naučný příběh. Dělený talíř - udržuje jídla rozdělená. Jídelní potřeby pro nejmenší - značkové dětské jídelní sady , misky, talíře a příbory.


V nabídce také kelímky, pohárky, bryndáky a další pomůcky pro krmení batolat. Z provozních důvodů ve dnech 15. Všechny přijaté objednávky vyřídíme po.


VÝPRODEJ ZIMNÍHO OBLEČENÍ - skvělé ceny! Začíná velký výprodej zimních bundiček, vest a kabátků ! PODHLAVNÍČKY BABYMOOV LOVENEST ORIGINAL . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Nabízíme dětské jídelní soupravy.


Pestré jídelní sady a soupravy s dětskými motivy. U dodavatelů pečlivě vybíráme hezké a kvalitní jídelní sady a soupravy pro děti. Běžná cena 4Kč Ušetříte Vaše cena 3Kč Více o dopravě.


Produkt bohužel nyní není v prodeji. Plně funkční a naučná jídelní sada pro děti obsahuje misku, talíř, vidličku a lžíci. GoEco dílná dětská jídelní sada s motivem berušky obsahuje misku, talíř, vidličku, lžičku a misku s oušky.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.