Friday 29 January 2016

Elektrický kráječ sencor

O samotné krájení se stará nerezový odnímatelný krájecí kotouč o průměru. Praktická je i možnost tento podavač . Tento produkt od společnosti Sencor vám ušetří spoustu času a zjednoduší každodenní. Filtry a řazení ( aktivní filtr).


Seznam produktů kategorie.

SENCOR Smazat všechny filtry. Používejte spotřebič pouze tak, jak je. Nabízíme unikátní nabídku kráječů potravin značek Bosch, Graef, Gorenje a další. Vše do dalšího dne za dobré ceny. Přístroj je vybaven nerezovým odnímatelným krájecím kotoučem o průměru 1mm.


Pro plynule nastavitelnou šířku řezu (1-mm) lze využít otočný regulátor. Akční nabídky na téma elektrický kráječ najdete na Skrz. W, odnímatelný krájecí kotouč z nerezové oceli, plynulé nastavení tloušťky plátků 1-15mm, odnímatelný pojez přítlačný podavač, sklopná základní deska, snadné čištění a mytí, dětská pojistka,.

Využijte schopností tohoto domácího elektrického kráječe. S nerezovým kotoučem o průměru 1mm můžete dokonale nařezat různé druhy potravin. Podavač potravin je opatřen . Doprava zdarma, jsme rychlí, jsme odborníci.


Bílo-zelený kráječ má příjemně oblé tvary. Světle-zelené ovládací prvky dodají kráječi svěží vzhled. Přístroj má integrované chrániče prstů a bezpečnostní dětskou pojistku proti nechtěnému zapnutí. Další slevy kuchyňských spotřebičů na Kupi. Nerezový odnímatelný krájecí.


Otočný regulátor pro plynule nastavitelnou. Elektrický kráječ potravin. Hyundai FS9– do měsíce. Rovnoměrné nakrájení potravin nemusí být jen vytouženým snem. S kvalitním kráječem potravin se nemusíte obávat podávat své návštěvě pečivo, zeleninu, ovoce ani sýr.


Během chvíle budete mít vše perfektně a symetricky rozkrájeno. Malé pomocníky snadno schováte a opět rychle a jednoduše vyndáte.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.