Tuesday 24 November 2015

Řeznický stůl dřevěný

Stahovací obruče antikoro. Hledáte řeznický špalek? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. U špalku je možné odšroubovat nohy a blok obrátit a použít spodní stranu jako novou pracovní plochu. Proti pohybu, tlumení ran a hnilobě špalku jsou na nohách připevněny puky.


Hendi, Řeznický špalek bukový 400x400x110mm výška 720mm empty. STANDARD vyrobený ze speciálního bukového dřeva o tloušťce 1mm. Doporučený na krájení a rozbíjení masa.


Odolný dřevěný podstavec zajišťuje stabilitu při práci. Dřevěný řeznický špalek. Bukové dřevo, vevnitř prošroubovaný, pevně stáhnutý kovovou obručí, kterou lze dotáhnout.


Rozměr desky 60x60x2 celková výška 85cm. Blok porcovací z polyetylénu KL-555. Obchod se zlatým Ověřeno . GASTRO BAZAR smažící pánev PE 13. Prodejní cena se slevou.


Servis a opravy gastro vybavení v regionu Ostrava, Havířov, Karviná, Orlová, Třinec, Frýdek-Místek, Opava …. Masivní buková deska Prošroubovaná a stažená. Samolepící Folie d-c-fix řeznický špalek střední 200. Výrobky z bambusu Prostírání na stůl Bytové doplňky Textil PAT MAT Závěsy a Textil Běhouny na jídelní stůl Povlečení Povlečení dětské Barvy Termoizolační nátěry Dárky k objednávce Partneři . Bukový řeznický špalek stáhnutý nerezovým páskem. Dokonalé zpracování a slicování zabraňuje propadnutí špalku. Vyroben z bukového dřeva.


Důraz na vysušení dřeva. Mäsiarsky klát 70x70cm . Tato nabídka od prodejce petapapa byla archivována dne 04. Prohlédněte si podobné aktuální nabídky na Aukru! Přeštické prase - U Chasníka.


Datum Psací stůl jehož posledním osudem bylo sloužit jako ponk zámečnické ,truhlářské a . Deska bílá krájecí 2x 1x mm.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.