Tuesday 24 November 2015

Staré panenky prodej

Kč , Říčany panenka miminko prodám retro panenku na baterky starou let je to již unikátní kousek plně funkční,miminko. Dohodou , Teplice panenky staré Prodám staré panenky pro sběratele , ta větší je na klíček po natažení tančí na stole, ta menší. Starožitné panenky , nádobíčko, pokojíčky, šaty, atd.


On-line výkup, prodej , aukce, Antik design. Prodej uměleckých předmětů, aukce starožitnosti. Prodej luxusního dárkového zboží, dárky pro Muže.


Aukce uměleckých předmětů, Sběratelství. Logik (není kompletní) 155kč a pošt. Staré hračky, panenky , bazar, inzerce starožitností Dřevěná lodička ca let stará.


Rubikova kostka - dva staré originální kousky. Konvolut starých hraček. Starý plyšový pes z let,. Hluboká kočárek pro panenky , Retro. Porcelánová stará panenka - 39cm.


Nabízím k prodeji pro sběratele železnic zajímavé plechové dva kusy. Velká starožitná panenka. NÁDHERNÉ STARÉ RETRO PANENKY TOP STAV. Hračky - panenky, vláčky, autíčka. Tato nabídka od prodejce retromanie-shop byla archivována dne 08.


Tento předmět byl vydražen v. Datum vložení do archivu: 08. V této aukci s počáteční cenou 40Kč. Panenka v kroji stará za 40Kč. Stré panenky sbírám a opravuji asi čtyři roky.


Za tu dobu se mi nastřádalo asi panenek , z různých materiálů a ného období. V tomto albu bych ctěla ukázat ty nejzajímavější z nich. Vazba, Pevná s přebalem lesklá.


Nabízíme nádherné umělecké porcelánové panenky na prodej od předních autorů z celého světa. Najdete u nás sběratelské porcelánové panenky ručně. Sběratel najde u nás také panenky silikonové, dřevěné, nostalgické, hartvinylové , látkové a starožitné panenky.


Moderní jsou také BJD kloubové panenky , které jsou v . Krásný dům pro panenky , který má důmyslné zařízení a léty prověřené precizní rozvržení, je na prodej. Paní Joanne Moston z anglického Cheltenhamu onen domeček pro svůj panenkový arzenál postupně doplňovala, .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.