Tuesday 24 November 2015

Rd rýmařov largo 85

Tento přízemní rodinný dům si zamilujete. Moderní bungalov se základovou deskou a dopravou v ceně. Levný rodinný dům za bezkonkurenční cenu s moderním vybavením, praktickou dispozicí a skvělými izolačními vlastnostmi. LARGO představuje komfortní bydlení včetně základové desky a veškeré dopravy.


Naleznete zde technickou místnost s místem na pračku, samostatné WC, prostornou koupelnu a dvě dostatečně velké ložnice. Navíc máte velkou pochozí půdu s možností odkládat sezonní věci. Rodinný dům obdélníkového půdorysu se sedlovou střechou vyznačující se velkým půdním prostorem, s možností vestavění užitného podkroví, přičemž i přízemí je dostatečně velké až pro čtyři osoby.


Zádveří s šatnou, koupelna s vanou, samostatné WC, ložnice s jedním pokojem, obývací pokoj spojený s . Kč bez DPH včetně základové desky. Doprava stavebních dílů zdarma. Přinášíme vám zajímavě řešený bungalov s krytou terasou a dostatečným prostorem včetně velké technické místnosti, šatny u vstupu a velké dvojgaráže.


Videoprohlídka domem Largo - varianta s obytným. LARGO Economy splňuje veškeré požadavky pro stavbu domů v chráněné krajinné oblasti. Obdélníkový půdorys se sedlovou střechou je jedním z požadavků správy CHKO.


Energeticky úsporný rodinný dům LARGO Economy můžete mít. A keď hovoríme úplne nového, tak to tak aj myslíme! Majiteľ Tomáš Červený s rodinou v ňom býva len pár dní, preto sa náš rozhovor bude týkať zatiaľ len stavby domu. Mimo jiné přibyla garáž, byla nadstandardně posílena tepelná izolace obálky domu a změněny proporce domu vzhledem k úzké hrotité parcele. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti.


RD Rýmařov zkušenosti už rozebírají maminky na webu eMimino. Konstrukční systéSloupková konstrukce prefabrikace. Majitelé domu manželé Červení bydleli původně ve dvojbytovce u rodičů.


Po pěti letech se rozhodli postavit si vlastní rodinný dům. Dům je projektován jako . Každopádně děkuji moc za vysvětlení. Pokud byste měli někdo fotky tohoto domu, budu ráda, jestli mne necháte do fotek nahlédnout. Základové desky pro dřevostavby, nízkoenergetické a pasivní domy. Výhodou domu je prostorné přízemí a možnost využití půdního prostoru.


LARGO 1je jednopodlažní rodinný dům se sedlovou střechou, která prakticky přesahuje přes terasu a vstupní prostor.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.