Thursday 19 November 2015

Kovovýroba zámečnictví brno

Působíme v oboru zámečnictví a kovovýroby. Výroba a montáž ocelových konstrukcí, schodišť, zábradlí, brán a branek, plotů a oplocení atd. Naleznete nás ve Veverské Bítýšce, necelých min od městké části Brno -Bystrc.


Naše firma je schopna pro Vás a Vaši firmu zajistit veškeré práce z kovových materiálů spojené s realizací výstav atd. Zámečnictví a kovovýroba v Brně a okolí. Výrobky nejen vyrobíme dle vašich požadavků, ale také je dovezeme a zajistíme jejich montáž.

Realizujeme zakázky především v Brně a přilehlém okolí. Obor firmy Zaner, je kovovýroba , pasířství a zámečnictví. Používáme nerez, mosaz, měď,ocel. Zakázková kovovýroba Brno.


KONNE, a nosným programem se stala konstrukce,výroba a obchod. Těžil jsem ze svých zkušeností, jako konstruktér. Byla to : konstrukce a výroba nástaveb, kontejnerů,speciálních kontejnerů, zámečnická činnost-pojízdné brány a branky,. Martin Záruba, Petr Ursacher, JIŘÍ VALOUCH - KOVOVÝROBA ,.

Jsme mladá a energická firma nabízející kvalitní výrobky za velmi . Zabýváme se zakázkovou a malosériovou kovovýrobou a stavebním zámečnictvím. Vyrábíme schodiště, zábradlí, balkony. Naše produkty vyrábíme z oceli, nerezové oceli a hliníku v kombinaci se skleněnými a dřevěnými prvky. Lokalita: Brno -Chrlice, Chrlice . Nerezové a ocelové zábradlí, schody a schodiště, brány, vrata, ploty a mříže - výroba a montáž.


Dodáváme nerezové a ocelové konstrukce, ohýbání plechů a trubek malého průměru. Služby v oboru zámečnictví , pasířství a kovoobrábění, dodáváme nerezové a ocelové konstrukce. Nabízíme zámečnictví , pasířství a kovoobrábění. Provádíme odborné práce v oblasti kovovýroby a zámečnictví. Máme dlouholeté zkušenosti se zakázkovou stavbou ocelových konstrukcí a zimních zahrad.


Ocelové konstrukce a kovovýroba , zámečnictví. Hledáte zámečnictví v Brně a okolí? Chcete si nechat zhotovit kovovou bránu? Doplňky do interiéru a exteriéru - výroba a montáž zábradlí, schodišť. Naše firma se specializuje jak na velké projekty spojené s kovovýrobou a zabezpečením, ale také na drobné montáže a nouzové či servisní výjezdy.


Cnc obrábění - kovovýroba - zámečnictví. Kovovýroba a zámečnictví.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.