Thursday 19 November 2015

Příslušenství iphone 5s

Potřebujete svůj telefon něčím doplnit nebo vylepšit? Ochranný kryt Air Cushion technologie, kryt přesahuje přes displej 1. Displej Retina dva procesory Apple Aa M čtečka otisků prstů, hlasový asistent Siri a úžasný operační systém iOS 7. Kryty, silikonové obaly, pouzdra, fólie, tvrzená skla, kabely, nabíječky, sluchátka, selfie tyče, objektivy, powerbanky a mnohem více. Naprosto jedinečný vysoce ochranný kovový kryt poslouží vašemu iPhonu.

Velmi všestranný a kompaktní. Spolu s novými iPhony Apple představil i nové příslušenství. Celý popis a technické parametry. Vyberte si kvalitní doplňky pro své Apple zařízení na AppleKing. Na velký 30pinový systémový konektor se nesmělo sáhnout, všude po světě totiž kolovala spousta příslušenství kompatibilní s touto konektivitou.


Zeštíhlení iPhonu si ale vyžádalo zásah i do posvátného slotu. ORIGINÁLNÍ TEMPERED GLASS Premium - velmi pevné tvrzené sklo ( doporučujeme přikoupit).

Je velmi pevné - pevnost 9H, nelze snadno poškrábat. Tenké, tloušťka skla pouhých 3mm. Vyrobeno přesně pro daný typ telefonu vč. Velice odolné proti poškrábání. Omezuje odlesky a otisky prstů.


Výměna baterie trvá minut. Kovový stojánek HiRise ($39) je kompatibilní s většinou novějších produktů společnosti Apple, když nabízí sehranou spolupráci s Lightning kabelem pro nabíjení. Pod označením Apple Refurbished (renovovaný) u nás najdete produkty, které jsou vykoupeny oficiální cestou a uvedeny do původního stavu na certifikované výrobní lince společnosti Apple.


BMW doplňky a příslušenstvím. Přihlásit se k odběru novinek. Dobrý den, koupil jsem si od známého mobilní telefon. Je možná výměna za český ? Na to, že je Apple drahá značka jsme si již zvykli a jsme ochotni za ni platit.


Navíc široký výběr příslušenství. Důvod zařazení do bazarového zboží – výrobek má nekompletní příslušenství , chybí kabel, nabíječka a sluchátka.

Jedná se o refurbished produkt. Telefon je ve velmi zachovalém stavu, viz foto. K telefonu náleží datový kabel a nabíječka. Všechny účty jsou odhlášené, není blokován na operátora, možnost použít všechny SIM. Možnost osobního převzetí v Plzni, v případě . Navštivte naši prodejnu v Brně!


Objednané zboží na eshopu můžete také rovnou vyzvednout na naší prodejně, protože veškeré zboží zde máme skladem. Přijďte se k nám podívat na největší sortiment příslušenství pro . Prodej mobilních telefonů a příslušenství Mělník.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.