Thursday 19 November 2015

Vesaky na klice

Vybírejte ze stovek designových věšáků na klíče na jednom místě. Nákup u distributora, e-shop i kamenná prodejna. Nabízíme široký výběr věšáků na klíče ,věšáků na kabáty a sedací botníky. Kolik času strávíte hledáním klíčů? Hledáte věšák na klíče ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.


Možná se vám někde v šuplíku povalují klíče od sklepa, náhradní od domu, ty malé od střešního boxu na auto či od kufrů, případně od babiččina bytu… Pokud se v nich nevyznáte, klíče si označte, poradíme vám jak. Klíče však můžete mít hezky srovnané a na očích. Na speciální držák si můžete . Každý z nás určitě zažil hledání klíčů po celém bytě či domě. Díky věšáku nudou mít klíče své místo a budou vždy rychle po ruce.


Vyberte si v naší nabídce z různých barev a velikostí. Minimální cena: Maximální cena: Filtrovat . Pokud jste ji ještě nepořídili háčky na klíče a každé ráno před prací doma pobíháte a zoufale hledáte, kam jste včera odložili klíče , tak je právě ta chvíle umístit v předsíni na zeď tuto šikovnou skříňku s šesti háčky. Vyřezávaný věšák na klíče - Psí život.


Cenový limit 2Kč4Kč. Pověste věčně se povalující klíče na věšák nebo do závěsné skřínky na klíče a nebudete už nikdy hledat klíče od domu. Stylový věšák domeček na klíče.


Skříňky a věšáky na klíče. Součástí poličkou, kam si můžete odkládat různé drobnosti. TEXT: Chci, abys byla šťastná.


Technická specifikace a popis produktu je převzat od výrobce nebo od dovozce do ČR. Za případné chyby neneseme . Chybí-li nám, nebo nejsme –li s tím dosavadním spokojeni, můžeme vše změnit. Vyrobme si věšáček na klíčky sami, avšak tak, aby kromě praktičnosti byl i hezkým a dekorativním doplňkem. Při jeho výrobě můžeme uplatnit ubrouskovou techniku a kromě toho si . Dodáván v krásné dárkové krabičce.


Dekorativní věšák na klíče ze dřeva. Věšák zdobí srdíčka a nápis.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.