Monday 23 November 2015

Epolex tužidlo s7300

Tužidlo do nátěrových hmot epoxidových dvousložkových. Charakteristika a použití výrobku. Výrobek je určen výhradně k vytvrzování dvousložkových epoxidových nátěrových hmot EPOLEX. Připravuje se jen takové . Přídavek tužidla … 2Kč. Cena produktu bez dopravy.


CHARAKTERISTIKA A POUŽITIE VÝROBKU: Výrobok je určený výhradne na vytvrdnutie dvojzložkoých epoxidových náterových látok EPOLEX. Není vhodný na akrylátové povrchy. Natírat na suchý, předem připravený podklad: podklad zbavit starých . Katalog štětců a válečků (CZ, MB). Je před vámi úkol a nevíte si rady, jak na něj, aby to dopadlo dobře? Barvy jsou náš život už více než sto let, tak se nás zeptejte, rádi vám poradíme.


BAKED VARNISH ON DYNAMO AND TRANFORMER SHEETS. TWO-COMPONENT EPOXY ENAMEL FOR BATHTUBS. HARDENER FOR EPOXY PAINTS.


U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit. Proschlý nátěr odolává vlhkosti, různým chemikáliím (zejména alkáliím) olejům, pohonným hmotám a řadě rozpouštědel. Odolává teplotám do 120°C. Vlivem povětrnostních účinků má nátěr sklon ke křídovatění a ztrátě lesku.


Nátěr se může brousit a leštit pastou, polišem. Tepelně odolné a radiátory. Text na etiketě je povinný, předepsaný, pokud nebyl výrobek atesován pro některé podmínky.


Určitě by bylo vhodné zvážit použití podkladové základní barvy, ale vzhledem k financím a neujištěním, že odolá benzínu jsem ji nepoužil.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.