Monday 23 November 2015

Pod dálnicí 322 267 01 králův dvůr

Další odkazy:Informace o parcele v Katastru nemovitostí . Jeho úkolem je nabídnout co nejkomplexnější službu v oblasti osvětlení díky 3. Králův Dvůr , Středočeský Kraj, Czech Republic. Oficiální název: LEDKO a. Počet zaměstnanců: - 49. Právní forma: Akciová společnost. SVÍTIDLA KRÁLŮV DVŮR , a. Poloha na mapě, telefon, otevírací doba, recenze. PŘÍMO Z VELKOOBCHODNÍHO.


Společnost je sice velmi mladá, ale většina současných zaměstnanců stála v devadesátých letech u zahájení prodeje a distribuce svítidel firmy Massive v České republice. Svítidla Králův dvůr , a. Základní údaje o subjektu. Sídlo společnosti včetně logistického centra se nachází v Králově Dvoře u Berouna v těsné blízkosti dálnice Dmezi Prahou a Plzní. Kontaktní údaje, adresa firmy, provozní doba, umístění sídla firmy na mapě, informační qr kó plánovač trasy, kontaktní osoby, kontaktní formulář. Otevírací doba, Pondělí-Pátek 7:- 19:30.


Přečtěte si reálné recenze a zkušenosti opravdových zákazníků. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Specifikace: ovládání vytápění, stínící. Provozujeme internetový obchod značkových svítidel od firmy Massive. V našem sortimentu naleznete nástěnná, stropní, závěsná, bodová, venkovní, koupelnová, kuchyňská i dětská svítidla.


Dodáváme stolní i pokojové lampy, žárovky, zářivky, výbojky či přisazená svítidla s krytem. Bližší informace získáte na tel. Insolvenční správkyně Mgr. Hepperová Eva je povinna splnit rozvrhové usnesení ve lhůtě dnů ode . Obchodní firma: ELEKTRO S. IDENTIFIKAČNÍ ÚDAJE VYLOUČENÝCH ÚČASTNÍKŮ. Nabízené služby: Domácí potřeby Beroun.


Výroba, obchod a služby neuvedené v přílohách až živnostenského zákona Vznik oprávnění: 06. Kombinovaná celoroční zimní zahrada „Slunce v domě“. Prodávajícím je obchodní společnost LEDKO a. Motel v americkém stylu, moderní pokoje s pohodlnou koupelnou. Parkujete přímo před pokojem, internet. Poštovní směrovací čísla.


Pod Dálnicí 35 Dvur Kralove.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.