Monday 23 November 2015

Půjčovna dodávek praha 5

Cena půjčení dodávky do zahraničí bez navýšení. Non-Stop pronájem a asistenční služby. Levný pronájem aut i do. Кеш Схожі Перекласти цю сторінку Každá naše dodávka je pro vás připravena v adekvátním technickém stavu a využít ji můžete jak na území České republiky, kde můžete najet neomezeně km, tak v zahraničí.


Ceník pro zahraniční užití kalkulujeme individuálně. Podívejte se na náš vozový park a ceník. Půjčovna dodávek a užitkových vozů za nejlevnější ceny v Praze. Nabízíme široký výběr vozového parku - dodávky, stěhovací vozy, chladírenské vozy. Hledáte půjčovnu dodávek v Praze 5? Autopůjčovna MAXIAUTO s. Prahy, půjčovna dodávek , mikrobusů a užitkových vozů Vám nabízí krátkodobé i dlouhodobé pronájmy dodávek a stěhovacích vozů.


Vyberte si dodávku dle vašich potřeb. Nabízíme krátkodobý, dlouhodobý a expresní pronájem užitkových. PŮJČOVNA LEVNÝCH DODÁVEK PRAHA s. Patříme mezi nejlevnější půjčovna aut, dodávek a přívěsných vozíků. Praha , Praha - Jinonice. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto.


Neúčtujeme za najeté kilometry. K dispozici vozový park dodávek. Půjčovna aut, dodávek, dodávek s tažným zařízením a přívěsných vozíků. Krátkodobý i dlouhodobý pronájem vozidel.


Vybrat si můžete z firem v okolí, třeba ODTAHOVÁ SLUŽBA - AUTOZAORÁLEK, Půjčovna obytných aut Vajner, Michal Král,. Půjčovna se zaměřuje na krátkodobý i dlouhodobý pronájem užitkových vozů a dodávek pro Prahu a Středočeský kraj. Požadavky na pronájem dodávek a půjčení valníků jsou stále aktuálnější.


Díky naší široké nabídce užitkových vozů do tuny si můžete vybrat jednodenní, krátkodobé i dlouhodobé pronájmy. Fraikin působí dvěma pobočkami v Praze a nově jsme pro vás otevřeli pobočku v Brně. Svým zákazníkům nabízíme flexibilní. V nabídce máme širokou škálu užitkových vozidel do tuny a mikrobusů, které vám umožní vyřešit problém s přepravou osob, . Naše společnost RENT CAR PRAHA s.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.