Monday 27 July 2015

Retro bydlení

Právě pro vás jsme připravili velkou inspirativní retro galerii. Retro bydlení fotogalerie inspirace. Snaha odlišit se může vést ke skvělým interiérům jako je tento – celým bytem se nese kombinace retro a eko stylu a výsledek je perfektní.


Všechny místnosti mají jednoduchý moderní styl, a přesto jsou útulné a svěží. Design bytu sází na méně výrazné barvy, snaží se vyhnout .

Módní barevnost retro stylů 50. Výsledkem je přátelská atmosféra obytného prostoru, která je uživatelsky praktická a přitom hravě svěží. Návštěva byla fotografována pro časopis Bydlení. Příjemné zařízení, chytře promyšlené originální detaily a vkusně sladěný celek. To je byt designéra Jaroslava Kašpara.


Okna do vnitrobloku překvapivě nabízejí pěkný pohled do zeleně a dostatek denního světla. Zatímco retro znovuobjevuje zastaralé trendy a dělá z nich opět hit, vintage se obrací k původnímu.

Vyžaduje příběh a osobitost. V nejlepším případě by měl být vintage interiér poskládán z kousků, které už mají pár desítek let za sebou. Ovšem pokud zrovna nemáte doma na půdě nic tak . Updated about years ago.


Toužíte se vypravit na delší cesty, ale stále řešíte bydlení? Inspirujte se naším tipem na úžasný karavan, který můžete zaparkovat takřka kdekoliv. Pojetí retra je spíše individuální záležitostí než přesně definovaným stylem. V Evropě mají lidé retro spojené nejvíce s obdobím komunismu, kdy byly v kurzu hlavně velké obývací stěny, mohutné sedačky, dýhovaný nábytek ve vysokém lesku, plechové kuchyňské linky a tapety s geometrickým či květinovým . Málokdo z nás ale touží vychutnávat si bydlení 60.


Moderní retro styl bydlení spočívá především ve vhodné úpravě starých kousků nábytku a zařízení, a jeho kombinací s moderními technologiemi. Pokud chcete svému příbytku dodat retro nádech, nepotřebujete k tomu mnoho. Důležité je, aby hlavní styl interiéru byl jednoduchý, ideálně minimalistický.


Potom nemůže dojít k nechtěnému mixu stylů a kýčovitému efektu, ale naopak pár retro kousků působivě vynikne. A opravdu stačí jen pár – například . Diskusní příspěvky vyjadřují stanoviska čtenářů, která se mohou lišit od stanovisek redakce.

Všechny příspěvky musí být schváleny redaktorem dříve než budou zveřejněny. Anna je studentkou Arts managementu na VŠE, pracuje jako PR asistentka a zároveň se věnuje modelingu. Pokud jste z té generace, co ráda vzpomíná na staré dobré časy a chtěla by se tak vrátit o pár . Skutečnému sběrateli je každý prostor malý.


Když tedy dvě dospělé děti uvolnily svoje pokojíky, zamnul si náš hostitel ruce a společně s kamarády z ateliéru Novoretro dopřál své sběratelské vášni adekvátní rozmach. Pan domácí sbírá české sklo, hračky, sošky z období Bruselu, gramodesky a mnoho dalších . Na retro vlně se v poslední době veze vše – od módy, přes oblíbená jídla až po průmyslový design. A nevyhnula se samozřejmě ani našemu bydlení. Proč nás vlastně retro styl tak fascinuje a jak si přinést interiér nabitý vzpomínkami domů, aniž by vypadal nedotaženě nebo kýčovitě. Teorií o tom, proč je v . Místo, kde najdete ty nejzajímavější a nejužitečnější návody, nápady, tipy a triky pro každodenní život.


Každý den pro vás pečlivě vybíráme tu nejlepší možnou inspiraci pro váš domov, výzdobu, či usnadnění jinak otravné práce.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.