Monday 27 July 2015

Pronájem bytu ostrava poruba

Vyberte si novou nemovitost na sreality. Přidat do oblíbených Posunout inzerát . Pronájem bytů - pronajem bytu ostrava poruba , inzerce. Najděte si spolehlivého makléře, který vám ušetří spoustu času, nervů a peněz. Prodáme vaši nemovitost až za 1 běžné ceny nebo ji přímo vykoupíme. Jsme stabilní česká realitní kancelář s let tradicí a více než pobočkami po celé ČR.


Přidáno před pár sekundami. Ostrava - Poruba , Otakara Jeremiáše. Poruba OSTRAVA pronájem , zmáčkněte tlačítko a určitě nalezněte byty Poruba OSTRAVA pronájem na Gohome.


Váš nejlepší nástroj pro vyhledávání nemovitostí na internetu. V moderním bytě, kde budete úplně první nájemníci? Nabízíme k dlouhodobému . Aktuální nabídka bytů k pronájmu. Byt původní stav - vhodný k. Hledáte byty v Moravskoslezském kraji? Byt je v zachovalém stavu po… Cena: 7. Informačního centra Poruba a na jeho informačních tabulích rozmístěných na území městského obvodu Poruba.


Domy, byty , pozemky, komerční nemovitosti a mnoho dalšího. Prodej i pronájem nemovitostí v Moravskoslezském kraji od férové realitní kanceláře. NP panelového domu v klidném prostředí s dostatkem zeleně. Dům je po celkové revitalizaci – plastová okna, zateplení, vcho výtahy. Součástí bytu je nová kuchyňská linka s plynovým . Mozne po dohode prenechat i se zanovnim vybavenim bytu.


V bytě jsou provedeny podstatné úpravy - je zde provedeno nové vyštukování, nová kuchyňská linka se spotřebiči,. Bydlení pro studenty, Podroužkova, O. Jedná se o dvoupokojové byty s neprůchozími po. Popis a parametry nemovitosti. Rezkova, po kompletní revitalizaci. Pro více informací kontaktujte našeho makléře.


Volný k nastěhování ihned. Byt se nachází ve třetím patře pětipatrového domu s výtahem. Nachází se zde kuchyně vybavená kuchyňskou linkou a plynovým sporákem, pokoj, ložnice, koupelna s vanou a WC. Dům je po kompletní rekonstrukci: nové zateplení obvodového pláště, plastová okna, .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.