Monday 27 July 2015

Tvrzené sklo s7 edge

Jste majitelem telefonu Samsung Galaxy SEDGE ? Pak je právě pro Vás k dispozici praktický doplněk určený pro ochranu tohoto křehkého zařízení. Jedná se o velmi odolný skleněný. Сохраненная копия Перевести эту страницу 900 CZK - ‎В наличии Kvalitní ochranné tvrzené sklo 9H na displej pro Samsung Galaxy Galaxy SEdge.


Toužíte po maximální možné ochraně displeje vašeho Samsung Galaxy SEdge. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství.

Jeho tvrdost 9H znamená, že je třikrát silnější než běžná fólie. Sklo je dokonale průhledné a . Tvrzené sklo Caliber 3D transparent, Samsung Galaxy Sedge (G935F). PanzerGlass je výrobce prémiových ochranných skel pro mobilní telefony a tablety.


CELLY Glass Anti-Blueray je vyroben ze speciálně zpracovaného skla pro ochranu dotykového displeje před poškozením a poškrábáním. Chcete i vy dopřát svému mobilnímu telefonu Galaxy SEdge 3D odolnost titanu ? Firma eStuff pro vás připravila tvrzené sklo , kterým nejen, že ochráníte displej svého mobilního telefonu, ale téměř nebudete vědět, že ho máte. Už vás nepotkají žádné prasklé .

Díky tomuto zaoblenému sklu máte svůj display mobilního telefonu stále chráněný. Je vytvořeno přesně pro tento typ telefonu, proto cena odpovídá kvalitě a propracovanosti. Speciální tvrzené sklo pro mobilní telefon Samsung Galaxy SEdge , které dokonale chrání displej telefonu, včetně okolních rámečků. Disponuje ANTI- BLUE-RAY vrstvou, chránící oči před UV paprsky.


Můj názor na Samsung GALAXY Sedge po měsících používání. Vše je až podezřele dobré :-) ▻ jeezyj. Vyrobeno z odolného tvrzeného skla. Tloušťka pouhých mm. Ochrana proti škrábancům a poškození.


Odolnost vůči kapalným látkám. Kvalitní Premium Tempered Glass Tvrzené Sklo 9H pro Samsung Galaxy SEdge G935F je velmi pevné a tenké, tloušťka skla je pouhých 3mm. Skla jsou vyrobena přesně na daný typ telefonu a mají v sobě výřezy na tlačítka, reproduktor atd.


Velice kvalitní tvrzené sklo značky Tactical chrání displej Vašeho smartphonu proti škrábancům a případnému pádu - 3D glass (např. Sedge -kryje i zahlé hrany) - tvrdost - 9H - tloušťka : 24mm - HD clear - různé barevné varianty skel pro dokonalé splynutí s telefonem. Very resistant Tactical tempered glass saves your . Poskytne perfektní ochranu displeje vašeho zařízení proti nechtěnému poškrábáním či jinému narušení. Vmax tvrzené sklo pro Samsung G9Galaxy SEdge Full Frame zlaté od výrobce Vmax máme skladem jen za Kč.


Osobní odběr nebo dodání do hodin kdekoli v ČR. Nakupte od specialistů na mobilní telefony.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.