Wednesday 28 January 2015

Pronájem bytu praha 9 bez realitky

Pronajmu byt s neuvěřitelným výhledem na podolské okolí nedaleko památného Vyšehradu. Velmi dobré spojení do středu města tramvají, autobusem a stanice metra je na Pankráci. Podolská rekreační zařízení a plavecký stadion jsou dosažitelná pěší . Pronájem bytu Praha - stránka. Nabízím pronájem garsoniéry o velikosti 19mna Veletržní ulici ( Praha 7). Byt je v druhém podlaží ( 1. patro), okna do tichého dvora.


Je vybavený malým kuchyňským koutem, malou koupelnou s pračkou, ledničkou, mikrovlnnou troubou, v obývací místnosti pohovka a . Je vybaven kuchyní ( el. varná deska, el. trouba, myčka nádobí, digestoř). V oknech jsou namontovány elektricky ovládané bezpečnostní žaluzie. Velice slunný byt ideální pro pár, s výhledem na Bobovou dráhu a panorama Prahy.


Orientace bytu na jich a západ. Byt se nachází v klidné části Prahy (Prosek). Dobrá občanská dostupnost 5min chůze na metro C- Prosek (OC Billa), 3min chůze na autobusovou zastávku . Výborná dopravní dostupnost, autobusová zastávka Terezínská 150m , metro Střížkov 9min, . Uvažujete o prodeji nemovitosti?


Neprodávejte pod cenou a zeptejte se nás, za kolik jsme schopni prodat váš byt, dům či pozemek. Bezplatné zpracování tržního odhadu, široká databáze . Upřesnění: Kabešova zobrazeno: 683x. Pronajmu krásný, plně zařízený byt s balkonem v blízkosti metra B(Hloubetin 100m), a OC Černý most. Kč měsíčně za nemovitost. NP, Praha - Vysočany, ulice Za Krejcárkem.


Dále je zde koupelna s vanou a toaletou a velice prostorná chodba, kterou lze využít jako další místnost bez oken, třeba jako šatnu. Součástí bytu je sklep v. Hledáme dlouhodobý pronájem bytu - i nezařízený, nejlépe Praha 1 nebo Praha 4. Nachází se ve zvýšeném přízemí panelového domu. Vyberte si novou nemovitost na sreality. Nabídka bytů k pronájmu v regionu střední Čechy. Nové byty , luxusní byty a levné byty k pronájmu.


Nejlepší, Nejnovější, Nejlevnější. Hlídací pes vám o zvýší šanci být první! Byt je kompletně zařízen nábytkem včetně pračky a lednice. Praze - Horních Počernicích.


Nabízíme k pronájmu kancelářské prostory -27m skladové a výrobní prostory - 65m(zateplené prostory), 34m(nezateplené prostory). Kompletní nabídka nemovitostí nabízených bez zprostředkování realitkou na Nemoshop. Můžete upřesnit své požadavky ve formuláře vlevo stránky, nebo si zvolit přímo byty bez realitky , prodej bez realitky , nebo pronájem bez realitky.

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.