Tuesday 25 November 2014

Tekutá solvina

Solvina profi tekutá mycí pasta 450g. Speciální tekuté mýdlo na mytí silně znečištěné pokožky rukou. ZENIT ČÁSLAV v kategorii Heureka.


Odstraňuje tuky, oleje, saze, inkousty a pryskyřice. S obsahem zvláčňujících př.

Obsahuje jemné abrazivum a vyznačuje se velmi dobrým odmašťujícím účinkem. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Přísady aloe vera a glycerinu chrání pokožku proti ztrátě vlhkosti. Tekutá mycí pasta na ruce s jemným abrazivem a aloe vera.


Díky zvláčňujícím přísadám glycerinu a aloe vera . Tradiční pilinová mycí pasta na ruce s vysokým mycím účinkem. Složky na bázi přírodních materiálů pomáhají čistit pokožku hluboko do pórů. Důkladně odstraňuje odolné nečistoty z pokožky: oleje, .

Doručenie až domov alebo osobný odber. SOLVINA Profi 450g tekutá mycí pasta. Produkt je balen po ks. Zvláčňující přísady - Aloe Vera a glycerin chrání pokožku rukou před ztrátou . Obsahuje speciální abrazivo a vyznačuje se velmi dobrým odmašťovacím účinkem.


CZ l velkoobchod l kancelářské potřeby Brno l chráněná dílna l náhradní . Cena za kus, 2Kč, 2Kč. Uvedené ceny a dostupnost zboží jsou platné při osobním odběru na vybrané prodejně. Nanese se v malém množství na suché ruce - třením rukou a působením speciálních abrazivních složek se uvolňují nečistoty - poté se ruce opláchnou teplou vodou - určeno pro časté použití.


Solfa, tedy spíš (růžová) SOLFA. Praha a okolí, doprava zdarma. Tekutá abrazivní mycí pasta na silně znečištěné ruce. Další slevy péče o ruce a nohy na Kupi.


Pomocou účinných látok a jemného abrazíva ľahko odstraňuje tuky, oleje, sadze, mastnú špinu, atramenty, živice a ďalšie odolné nečistoty. Vďaka obsahu zvláčňujúcich prísad je .

No comments:

Post a Comment

Note: only a member of this blog may post a comment.